dinsdag 27 juni 2017

Gastronorm maten

Met de verschillende gastronorm maten kunnen professionele keukens en opslagruimtes bijzonder efficiënt ingericht worden. De GN afmetingen zijn daarom ook doorgevoerd in bijvoorbeeld koelkasten, ovens en bain-maries. Gastronorm bij Gastronormbakken. Het ruime assortiment bestaat uit gastronormbakken van roestvrijstaal, geperforeer geëmailleer polycarbonaat, polypropyleen, tritan (BPA vrij), anti-aanbak, melamine, porselein en voorraaddozen. Deze maatvoering is internationaal bepaald en altijd hetzelfde.


De gastronorm bakken zijn verkrijgbaar in roestvast materiaal of plastic materiaal. De modellen hebben verschillende vormen en signatuur, maar zijn geselecteerd op de technische en ergonomische. Bent u op zoek naar hoogwaardige gastronorm bakken, maar weet u (nog) niet precies wat u hebben moet? Dan kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice.


Van Hattem bestaat al meer dan jaar en weet dus wat erbij komt kijken om de juiste keuze te ma ken. Nu in de aanbieding van € 2voor € 195! Zonder deksel materiaal polycarbonaat merk het frisse. Horepa leverd: RVS tafels en meubels (eventueel op maat) voor horeca en industrie gebruik.


Gastronorm maten

Dit is een standaard maatvoering die in de horeca veel wordt gebruikt. Het rekent vanuit een maat van x 3cm. Van Hattem Horeca BV biedt een zeer ruim assortiment horeca en grootkeuken apparatuur aan tegen normale prijzen. Naast deze overzichtelijke en gebruiksvriendeli. Van verschillende bakken en deksels kun je eigenlijk geen genoeg hebben als je een professioneel restaurant runt.


Alles wat je maakt moet in bakken, en ook je voorraad zul je grotendeels in bakken ergens hebben staan. Dat is het sleutelwoord achter het succes van de disposable gastronorm -bakken van Brabo-Pack. Dankzij hun gestandaardiseerde maten passen ze naadloos in koelbanken, shaving-dishes en regaalwagens.


Gastronorm maten

Gemakkelijker kunt u het uw klant niet leveren. Een brede verscheidenheid aan gastronorm maten -opties zijn voor u beschikbaar, zoals eco- vriendelijke, gevulde. En uit roestvrij staal gastronorm maten.


En of gastronorm maten metalen , plastic is. Er zijn 8gastronorm maten leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Congratulations on your purchase of an IDEAL AKE device, which is not only a 1 product from Austria, but also offers performance and quality at the. Afgekort ook wel GN maten genoemd. Of het nu gaat om een koeling met GN maten voor opslag, een oven met GN maten voor het bakken van brood of vlees, of een bain marie met gastronorm maten voor het warmhouden van gerechten.


Gastronorm maten

Op deze pagina vindt u onze collectie broodmanden in gastronorm maten. Alle manden zijn vervaardigd in polypropyleen, sterk, duurzaam en vaatwasmachine bestendig. Onderaan de pagina vindt losse koepeldeksels en rolltops. De rookoven GX-PRO 2is gemaakt op gebruiksgemak, duurzaamheid en degelijkheid.


De maten van de rookoven zijn op gastronorm gebaseerd. De vlakkere bakken zijn vooral geschikt voor chafing dishes en verwarming au bain-marie, terwijl de diepere modellen ideaal zijn wanneer je grote hoeveelheden eten op wilt bergen. Let bij de aanschaf ook op de ruimte in je koelkast en provisiekast.


Gastronorm maten

Door slim te kijken naar de verkrijgbare maten , kun je iedere plank in je keuken optimaal benutten. In de horeca wordt voedsel gepresenteerd of tijdelijk bewaard in gastronorm bakken van hoogwaardig edelstaal of transparant polycarbonaat. In de webshop van XXLhoreca vindt alleen topkwaliteit gastronormbakken in vele afmetingen en diepten inclusief fabrieksgarantie van minimaal jaar.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts