donderdag 29 juni 2017

Drukverhogingspomp waterleiding

Hij wordt ook wel een hydrofoorpomp genoemd. De SCALAis onze nieuwe boosterpomp voor een perfecte waterdruk. Compact, eenvoudig te installeren en betrouwbaar. Deskundig advies en snelle levering.


Dankzij het compacte formaat (44x26x24cm) en de mogelijkheid voor wandbevestiging is er altijd wel een geschikte plek in uw woning te vinden voor installatie.

Een veelvoorkomende plek is de meterkast. Hier komt uw waterleiding de woning binnen en is daardoor een perfect startpunt voor het verhogen van uw waterdruk. Heeft u last van het verlies van waterdruk door bijvoorbeeld een tweede badkamer of een stortdouche?


Met een drukverhoger voor uw waterleiding heeft u een constante verhoogde waterdruk op uw kranen en douche. Een drukverhogingspomp is eenvoudig te installeren en zorgt ervoor dat u geen last meer heeft drukschommelingen. De pomp dient direct na de watermeter te worden.


Een DAB drukverhogingspomp staat voor innovatie, kwaliteit en gebruiksgemak.

Dit doet hij door water aan te zuigen via de aanzuigsluiting en dit in een drukvat te pompen. Let op de pomp verhoogd niet het aantal liters warmwater die u combi ketel kan produceren! De boosterpomp dient direct na de watermeter te worden geplaatst. Eén die geschikt is voor tussen uw waterleiding (VEWIN gecertificeerd) en één die te gebruiken is voor het verkrijgen van water vanuit een waterbron, zoals een sloot, vijver of waterbak. Een enkelvoudige waiervoo2iening kan bestaan uii: a. Deze drukverhogingsunits worden veelal geïnstalleerd tussen de waterleiding , achter de watermeter.


Op die manier profiteert de klant in het hele huis van de drukverhoging. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van een watertank of opslagtank is er ook een drukverhogingspomp nodig om het water uit de tank te pompen, dit noemen wij een hydrofoorset. Warmteservice kan u alles vertellen over de voor u meest geschikte drukverhogingspomp.


Een waterpomp die druk in de waterleiding verhoogt kan uw problemen oplossen. Dit is een zogenaamde drukverhoger of hydrofoor. Door een drukverhoger in uw woning te plaatsen, zult u altijd genieten van een comfortabele waterstraal in uw woning en tuin.


Een waterleiding is een leiding waardoor water wordt getransporteerd van A naar B. De drukverhoger is eenvoudig te installeren en u zult geen last meer hebben van. Met een waterleiding wordt meestal de leiding voor het transport van drinkwater bedoeld.

Deze leidingen liggen hoofdzakelijk in de grond en bevinden zich tevens in huizen en gebouwen. Waterleiding drukverhoger. Wij bieden daar de meest geavanceerde pompen voor aan.


Dit betekent dat alleen de aanvoerleiding en persleiding aangesloten moeten worden. Bij gebruik tussen de waterleiding dient de pomp voorzien te zijn van een onderdrukbeveiliging (is inclusief). Grundfos levert meertraps drukverhogingssystemen die gebruik maken van verticale meertraps pompen en compacte ClOdesinfectiesystemen met geïntegreerde. Mag deze pomp aangesloten worden op mijn bestaande waterleiding in huis? Ja, deze pomp is geschikt voor installatie op uw waterleiding in huis.


Heeft u een te lage waterdruk, of gaat u het aantal tappunten in huis uitbreiden, dan biedt de DAB E. Door het gebruik van deze drukverhogingspomp heeft u voortaan voldoende waterdruk en bespaart u water. Zodra men water verbruikt en de druk dreigt te verliezen springt de drukverhogingspomp opnieuw bij om een minimum druk te kunnen verzekeren. In hoge gebouwen is een hydrofoor ( drukverhogingspomp ) noodzakelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts