woensdag 14 juni 2017

Mollenverjager

Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Diervriendelijke Muizenvallen! Ruim assortiment Mollenverjager. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Deze professionele mollenverjager met ultra sterke motor is de ideale oplossing om alle mollen, woelmuizen, woelratten en bruine ratten uit de tuin te verjagen en dat zonder gebruik te maken van gif of vallen. Het werkingsprincipe is anders dan de toestellen die ultrasone geluiden produceren.

Een beter alternatief is een mollenverjager. Wilt u deze beestjes graag op een milieuvriendelijke manier bestrijden? Kies dan voor het gebruik van carbid. Zo bent u zelf de mollenverjager.


Het is een stuk voordeliger om uw eigen mollen verjager te zijn dan een mollenvanger te moeten inhuren. Hoe word ik mollenverjager ? Mike zegt: ‘ Deze buisvormige mollenverdrijver is echt effectief. Dankzij de op batterijen werkende mollenverjager van lastvan.

Mollenverjager op zonne-energieVerdrijf vervelende knaagdieren met deze mollenverjager op zonne-energie. Deze mollenverjager produceert seconden lang een geluid van 400Hz, wat mollen als irriterend ervaren. De mollenverjager vibreert ook.


Een mollenverjager op zonne-energie. De combinatie van geluid en vibraties zijn zo onprettig voor de mollen, dat zij uw tuin in de toekomst zullen. Maak een einde aan de mollen in uw tuin. Gebruik de mollenverjager van Nortene deze maakt een Ultra Sonic geluid waar mollen niet van houden.


Deze komen dan niet bij de mollenverjager in de buurt. In het begin gebeurt het soms dat een verhoogde activiteit wordt vastgesteld in een poging om aan de irritatie te ontkomen. Dit kan zorgen voor tijdelijk extra overlast en meer molshopen (tot vlakbij de mollenverjager ). Verjaag mollen met mollen carbid.


De inhoud van de verpakking bestaat twee onderdelen: perforator-buis en mollenverjager. Het toestel in geanodiseerd aluminium, 1 roestvrij en waterdicht. De perforatorbuis dient gebruikt te worden als soort van mal.


U slaat de buis de grond in, haalt hem er weer uit. Ook brengt het geen schade toe aan de mollen, zij zullen gewoon ergens anders een nieuw territorium maken. Alles voor het verjagen en vangen van mollen en woelmuizen.

Je hoeft de mollenverjager niet in molshopen te plaatsen, het is beter om deze verderop te plaatsen. Deze technologie is ontwikkeld om mollen weg te houden uit tuinen, gazons, moestuinen enz. Luxan Mollenverjager Solar verdrijft mollen door middel van het uitzenden van trillingen in de grond.


Snel en eenvoudig mollen bestrijden. Hierdoor zullen de mollen zich niet meer thuis voelen in het gebied waar de Mollenverjager is geplaatst. Deze werking is gegarandeerd doordat de Mollenverjager Solar werkt op basis van zonne-energie.


De zomer komt er weer aan en vorig jaar veel last van molshopen gehad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts