woensdag 2 oktober 2019

Ecostyle gras

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Gras al vanaf €per m2. Voor 21:00u Bestel Morgen in Huis! Hierbij staat zorg voor het milieu, innovatie, duurzaamheid en kennisoverdracht centraal.


Ecostyle gras

Een speelgazon bevat gras -rassen, die betreding van de grasmat goed verdragen. Bij schade door ravotten herstelt een speelgazon zich vrij gemakkelijk. Het speelgazon is herkenbaar door de vrij grove grassoorten.


Een siergazon bevat gras -rassen, die veel fijner van structuur zijn. Deze rassen verdragen het minder om regelmatig betreden te worden. Het herstellen van het gazon kan ook uitstekend plaatsvinden in het najaar, want de bodemtemperatuur is nog relatief hoog en het is vaak voldoende vochtig. Dit geldt ook voor de aanleg van een nieuw gazon. Nog een bijkomende voordeel van gras zaaien in het najaar is dat je minder last hebt van onkruid.


Ecostyle gras

Langdurig werkzaam, diepgroen gazon en indirecte werking tegen mos. Om uw gras goed te laten groeien is bemesten een vereiste. In tegenstelling tot andere, niet 1 natuurlijke meststoff en, bestaat er geen enkel risico op verbranding. Op een te zure bodem groeit mos gemakkelijk en verdrukt zo het gras. De bodemstructuur gaat ook achteruit en het gras neemt moeilijker voedingsstoffen op.


De ideale pH-waarde voor gazons is licht zuur, tussen en 5. Wanneer de bodem in je tuin te zuur is voer je best een corrigerende bekalking uit. Beter is echter verzuring te voorkomen. De meststof is verrijkt met het micro-organisme protozoa. Dit organisme zorgt ervoor dat voedingsstoffen snel beschikbaar zijn en zijn essentieel voor het wortelstelsel van planten en de weerbaarheid van je bodem.


Ecostyle gras

Alle soorten Ecostyle Dierproducten, scherp geprijsd en morgen in huis. Discount4pets, je online dierenwinkel. Bij ons bestel je voordelig jouw dieren producten! ECOstyle Gazon-AZ is een ideale meststof voor je hele gazon.


Ecostyle Gazon-grond is een met organische meststof verrijkte potgrond voor aanleg en onderhoud van het gazon. Het voorkomt vilt- en mosvorming. Door de toegevoegde kalium zorgt deze potgrond er voor dat je gazon sterk de winter in kan gaan en diepgroen blijft. Engerlingen bestrijden in jouw gazon?


Bestrijd engerlingen effectief met behulp van de aaltjes tegen engerlingen. ECOSTYLE Gazongrond kan het beste toegepast worden bij de aanleg van het gazon, of bij het winterklaar maken van het gazon. Strooi na de laatste maaibeurt Gazongrond op het gazon en maak het gazon sterk voor de winter. Kalium versterkt het gras waardoor het beter bestand is tegen de vorst. Dit preparaat zorgt ervoor dat het zaad evenwichtiger kiemt waardoor er snel een dichte grasmat ontstaat met een sterk wortelgestel.


Ecostyle tracht met al haar producten zo weinig mogelijk negatieve impact te hebben op de natuur en heeft altijd de focus op duurzaamheid. Ja, ik wil op de hoogte blijven van aanbiedingen en acties. Helaas is na 3weken het gras waar geen zon komt geel geworden.


Ecostyle gras

Graszaad-Extra is stap van het 7-Stappenplan van ECOstyle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts