vrijdag 18 oktober 2019

Gardena maaier

Robotmaaiers tegen lage prijzen. Bestel hier tuingereedschap online. Specialistisch advies nodig? Gazonmaaiers voor alle tuinen die eenvoudig in het gebruik, ergonomisch en betrouwbaar zijn.


Voor iedere tuin een perfecte maaier.

GARDENA helpt u graag bij het kiezen van de robotmaaier die het meest geschikt is voor uw tuin. Daarom kunt u geheel gratis en vrijblijvend een afspraak met de GARDENA smart garden expert. Onze expert u advies over onze intelligente robotmaaiers en laten u alle mogelijkheden zien. Met een GARDENA grasmaaier is onderhoud aan je gazon wel heel gemakkelijk. Met een lichte en milieuvriendelijke handgrasmaaier is je kleine gazon in een mum van tijd weer netjes.


Voor gazons tussen de 3en 800m² heeft GARDENA zowel elektrische grasmaaiers als accu grasmaaiers. Beide duw je gemakkelijk over het gras en werken zeer comfortabel.

De drie vlijmscherpe messen maaien constant en nauwkeurig uw gazon op de gewenste hoogte. Doordat het gras blijft liggen, bemest de maaier direct uw gazon (mulchen). Zo gaat de maairobot niet uw grasmaaien, als het besproeiingssysteem net heeft gesproeid. Goede grasmaaier met opvangbak voor het gras. Deze staat niet afgebeeld op de foto’s maar wordt wel meegeleverd.


Door klanten beoordeeld met een 1. Dan past een robotmaaier van GARDENA bij jou! Gardena grasmaaier met opvangbak voor gras. Dankzij de stopknop en hypergevoelige sensoren die obstakels vermijdt is de maaier ook nog bijzonder veilig. Er zit twee jaar garantie op de robotmaaiers.


Het gras wordt zo precies geknipt dat je het gevoel hebt dat je er met een schaar overheen bent gegaan. Nu is het tijd om de afbakenings- en geleidingsdraad voor de GARDENA robotmaaier R40Li op uw gazon uit te leggen. De afbakeningsdraad definieert het maaivlak voor de robotmaaier - de geleidingsdraad is van belang om de maaier de weg terug naar het laadstation te wijzen.


Het laadstation zendt een signaal door de draden. Grasmaaiers zijn er in alle soorten en maten.

Praxis heeft dan ook een groot assortiment om uit te kiezen. De keuze is reuze, maar hoe kies je de beste grasmaaiers voor je maaiklus. Bij het kopen van grasmaaiers zijn enkele zaken van belang. Het eerste is de grootte van je gazon. Het geluid wat zij produceren is zo’n 60dB wat gelijk staat aan achtergrondmuziek.


Dit komt omdat hij werkt op een accu. Het energie verbruik staat ongeveer gelijk aan een gloeilamp van tot W. In tegenstelling tot cirkelmaaiers snijdt een kooimaaier de grashalmen zuiver af, in plaats van deze met de cirkelmessen eraf te slaan. Dankzij het willekeurige bewegingspatroon maait de R50Li gazons tot maximaal 5m² - effectief, betrouwbaar en zonder streep- of spoorvorming. Altijd een uitstekend verzorgd gazon!


De grensdraad bakent het maaiterrein af, waardoor de maaier alt. De robotmaaier rijdt zelf naar het oplaadstation voor nieuwe energie. Het speciale geharde DuraEdge mes levert optimale maairesultaten.


De ErgoTec Plus duwboom is comfortabel vast te houden en maakt het duwen van de maaier enorm eenvoudig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts