woensdag 30 oktober 2019

Parasolhoes

Voor elke tuinmeubel een passende hoes. Ruim 6soorten direct uit voorraad leverbaar. Bescherm uw parasol met een afdekhoes. Diverse soorten en maten beschikbaar. Weten welke hoes het beste past?


Zoek uw perfecte hoes op maat! Actieprijzen voor horeca parasols. Kies uit producten vanaf € 125. Bekijk de deals in onze webshop of winkel! Leuk wonen hoeft niet duur te zijn.


Thuisbezorgd of gratis afhalen in onze winkel! De maten van een parasolhoes staan per product vermeld. Om een indicatie te krijgen van de hoezen die geschikt zijn voor uw parasol, gebruikt u de keuzehulp boven aan deze pagina.


Parasolhoes

Zorg er voor dat de parasolhoes altijd ruimer is dan de afmetingen van de parasol en meet de parasol altijd na voordat u de hoes besteld. Je zorgt ervoor dat de levensduur van je parasol verlengt wordt doordat hij niet beschadigd kan raken. Met een goede parasolhoes blijft je parasol beschermd tegen de verschillende weersinvloeden. Slaat het weer ineens om of gaat de zon onder?


Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Een kwalitatief goede parasol mag vaak het gehele jaar door buiten blijven staan door het gebruik van weerbestendige materialen. Echter, ondanks dat dit kan, is een parasolhoes met klem aan te raden. Voor de juiste parasolhoes zoekt u niet verder!


Met meer dan 1parasolhoezen vindt u hier altijd een passende hoes Hoge kwaliteit Volgende dag in huis! De hoezen zijn gemakkelijk schoon te maken en weerbestendig, zodat ze jouw parasol optimaal kunnen blijven beschermen. Kwalitatieve parasolhoes met een waterafstotende buitenlaag en ademende binnenlaag. Deze parasolhoes wordt geleverd met opbergtas.


Om je parasol te beschermen tegen verschillende weerselementen kan je gebruik maken van een parasolhoes. Daarnaast is de hoes voorzien van getapete naden, zodat ook hier geen water doorheen kan komen. Bij ons vindt u beschermhoezen parasols. Altijd een verassend aanbod. Alleen dit weekend met extra kassakorting op alles!


Parasolhoes

Meer dan 1leuke woonwinkels. Bezoek Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Dagelijks nieuwe aanbiedingen. Profiteer nu en bestel eenvoudig en snel online!


Bent u op zoek naar een parasolhoes voor uw staande parasol of zoekt u een zweefparasolhoes? Een parasolhoes van Kees Smit. Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u ze allebei! Met een parasolhoes geniet u nog langer van uw parasol. Op alle momenten dat u uw parasol niet gebruikt, raden wij aan deze in te klappen en te beschermen met een hoes.


Deze ademende parasolhoezen zijn waterbestendig, reduceren condensvorming en gaan schimmelvorming op het doek tegen. Maak gebruik van je parasol zodra de zon begint te schijnen en pak deze netjes in wanneer het weer zich van een minder aantrekkelijke kant laat zien. Zo weet u zeker dat u de juiste maat heeft. Sommige parasolhoezen kunnen zowel in de zomer als de winter buiten gebruikt worden.


Dan kunt u gebruik maken van een beschermhoes voor uw parasol. Zo kan de parasol gewoon buiten blijven staan, zonder dat deze vies of nat wordt door bijvoorbeeld regen of sneeuw. Ook is het verstandig om deze parasolhoes te gebruiken als er een regenbui aan komt, of als de parasol zelf een tijdje niet wordt gebruikt. Andersom beschermt u de parasol tegen weer en wind met een parasolhoes wanneer die niet in gebruik is. De parasolhoes maakt het eenvoudig om de parasol op te bergen en die bovendien meteen goed te beschermen.


Parasolhoes

Het doek blijft vrij van weersinvloeden, terwijl u de hoes tevens kunt gebruiken om de complete parasol rechtop of liggend op te bergen. Maak er een compact pakket van, zodat deze zo min mogelijk ruimte zal innemen. Heerlijk die zomerse zon, maar soms wil je niet de hele dag in de zon zitten.


Parasols kopen bij Praxis. Aerocovers officiële website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts