donderdag 17 oktober 2019

Klepbank hoek

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Bekijk alles met klepbank ! Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Voor ons bestaat er niets mooiers. Naast dat u er heerlijk in kunt zitten, kunt u er ook nog eens vele spullen in opbergen.


Klepbank hoek

Denk bijvoorbeeld aan kussens of speelgoed. Dat maakt de klepbank een multifunctioneel meubelstuk. Doordat de banken allemaal met de hand geschilderd en verouderd zijn, zijn er nooit twee precies gelijk. De klepbank is leuk aan de eettafel, gezellig in de hal of als bank voor in de kinderkamer.


Naast een prima zitplaats biedt de bank ook een perfecte opbergruimte! In Biddinghuizen vindt u verschillende modellen klepbanken in diverse maten. Wat deze stijl zo bekend maakt is de klassieke Scandinavische uitstraling.


Zweedse klepbank , in Zweden bekend als klapbank. Schroef de vier zijdes vast aan de onderzijde van de bank tot er een rechthoekig blok ontstaat (zie schets). Doe dit per hoek aan drie zijdes voor extra stevigheid van het zitvlak.


Maak gebruik van een verzinkboortje als je wil dat de schroeven straks mooi wegvallen in het hout. Het zitvlak is een klep die u omhoog kunt brengen, waardoor een zeer grote bergruimte ontstaat. De bank wordt daardoor niet alleen een zitplaats, maar ook een opbergplaats. Vind de beste selectie hoek klepbank fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit hoek klepbank voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Sfeervol landelijk geheel met roze klepbank kussens. Oud is Nieuw maakt klepbanken op maat. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag aan een klepbank op maat.


Vorige Artikel van Volgende. Overzicht Mooie nieuwe vurenhouten klepbank. De bank heeft een hoek gekregen, waardoor hij uit twee delen bestaat. In het ene deel zit er opbergruimte onder de klep, en in het andere deel zit een la.


Schilder een houten klepbank in wit en leg er kussens op in primaire kleuren. Je kunt deze opbergbank, of klepbank , zelf maken. De werkbeschrijving vind je bij klepbank maken. Als je handig bent kun je deze klepbank zelf maken aan de hand van de werkbeschrijving en tekening.


LET OP: Alle klepbanken worden traditioneel met de hand geschilderd in antiek witte verf geleverd. Dit geeft een nieuwe klepbank een bijzondere oude en landelijke uitstraling. Juist niet perfect gemaakt dus! Indien u de klepbank graag strak in een RAL kleur naar wens geverfd wilt hebben dan is dit mogelijk tegen een meerprijs van € 10-. Old White Strak model klepbank zonder armleuning, afgewerkt in een mooie Old Whitefinish welke de bank veel karakter geeft.


Het bankje staat stoer in de slaap- of speelkamer en u kunt er veel in opbergen. In onze webshop vindt u eenvoudig uw favoriete klepbank doordat u kunt selecteren op de verschillende uitvoeringen. Een klepbank past perfect bij onze eiken boomstamtafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts