maandag 21 oktober 2019

Smeedijzeren tuinkas

Bekijk het grootste online assortiment tuinkassen bij Tuinkasspecialist. Ontdek onze grote collectie kassen en serres. Ruim assortiment tuin kas. Restauratie en nieuwbouw van historische smeedijzeren tuinkassen ! De tuinkas wordt nu gebruikt voor exposities, vergaderingen, feesten en partijen.


Smeedijzeren tuinkas

Smeedijzeren tuinkas naar eigen ontwerp. Het ontwerp van uw smeedijzeren tuinkas kan klassiek of modern uitgevoerd worden. Graag informeren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden.


In onze showroom is een model opgesteld. U bent van harte welkom om deze smeedijzeren tuinkas te komen bekijken onder het genot van een kopje koffie. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met onze cookies.


Smeedijzeren tuinkas

Voor meer informatie kunt u kijken bij ons cookie- en privacybeleid. De smeedijzeren boogkas is zonder twijfel door al de jaren heen de mooiste en een van de meest stijlvolle tuinkassen. De uitstraling, authenticiteit en vormgeving van. Deze glazen tuinkas met smeedijzeren profielen is een prachtige meerwaarde voor ieders tuin! Deze tuinserre is gebouwd op een bakstenen muurtje en is perfect voor het kweken van groenten en fruit zoals druiven.


Deze tuinserre heeft een unieke uitstraling omwille van de smeedijzeren profielen en het boogvormig dak. Kan u (historische) tuinkas een opknapbeurt gebruiken? Meer informatie over onze.


Bij Buiten-Goed kunnen we uw tuinkas ook verlengen. Interieur) advies voor particulier, bedrijf en project. Het opvragen van een vrijblijvende offerte. Mogelijkheid tot het opvragen van stalen (in overleg).


Naar aanleiding van vele strooptochten op zoek naar deze pareltjes hebben wij veel origineel smeedijzer in voorraad. Dit wordt gebruikt voor restauratie of het verlengen van een tuinkas om tot het gewenste resultaat te komen. Informeer geheel vrijblijvend naar ons actuele aanbod of naar de mogelijkheden voor een vakkundige restauratie. Authentieke tuinkassen voor dé echte tuinliefhebber!


Buiten-Goed levert ook antiek smeedijzeren tuinkassen , geheel gerestaureer en worden in de door u gewenste kleur op artisanale wijze afgewerkt volgens de regels van de kunst. Kom langs in onze showroom! Door zijn behoorlijke breedte heeft deze kas een prachtige boog!


Het maakt de kas heerlijk stoer! Door ons uitgebreide netwerk heeft Buiten-Goed mogelijkheden om waar mogelijk deze veelal met sloop bedreigde kassen aan te kopen om ze vervolgens te herplaatsen in een passende omgeving. Op de markt is er een heel groot aanbod aan tuinkassen , in alle maten, in verschillende kleuren en met verschillende soorten glas.


Smeedijzeren tuinkas

Maar wat is nu het verschil tussen die verschillende soorten beglazing? We zetten de voor- en de nadelen even op een rijtje. De gebogen smeedijzeren profielen en het glas kunnen voor een mooi en elegant schouwspel in uw tuin zorgen. Naast elegantie is ook multifunctionaliteit een belangrijke troef van een goede tuinkas. Zo kan u als tuinliefhebber op verschillende manieren genieten van zo’n antieke tuinkas.


Overweegt u  smeedijzeren binnendeuren voor uw moderne of landelijke woning? Of bent u op zoe   k naar unieke  verlichting om uw woonkamer onder te dompelen in een feeërieke sfeer? Dan bent u bij Dirk Neefs aan het juiste adres!


Mobiele tuinkas L (Broeikassen, Particulier, Partytenten) 3-werkdagen deze kas is ideaal voor zowel beginnende als ervaren tuinders. Hij biedt plaats aan een groot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts