dinsdag 29 oktober 2019

Keter borneo opbergbox

Keter borneo opbergbox

Kees Smit altijd de laagste prijs! Profiteer van onze acties en aanbiedingen. Bekijk onze online kortingen. Met de strakke look van hout en wicker is de Borneo opbergbox een aantrekkelijke aanvulling voor uw tuin. Met een opbergcapaciteit van 4liter is deze opbergbox ideaal voor het opbergen van tuinkussens, speelgoe gereedschap en overige tuinaccessoires.


Keter borneo opbergbox

De deksel is voorzien van gasveren waardoor deze eenvoudig te openen is. De Borneo opbergbox is met zijn moderne wicker design zowel binnen als buiten te gebruiken. Door het volume van 4liter kun je met gemak je tuinkussens, speelgoed of andere tuinspullen opbergen. De Borneo kussenbox is met zijn moderne wicker design zowel binnen als buiten te. Het lijkt alsof men nooit genoeg ruimte heeft voor gereedschap, oude dingen, en grote items.


De opbergbox is afsluitbaar met een slot. De box heeft een opslagcapaciteit van 4L. De duurzame, weerbestendige constructie zorgt ervoor dat de inhoud droog en geventileerd blijft. Het model van kunststof heeft een strak design en staat dus ook nog eens mooi in de tuin. De kussenbox is voorzien van een handige gasveer zodat deze optimaal open kan blijven staan.


Keter borneo opbergbox

Ga voor de strakke look van houten panelen, maar zonder het onderhoud. De Rockwood opbergbox is gemaakt van kunststof, waardoor deze weerbestendig is. Het deksel is voorzien van gasveren voor eenvoudige opening. De extra grote opbergbox biedt zitplaatsen aan twee volwassenen en heeft een capaciteit van 5liter. Bestel voordelig online bij Azalp.


Gratis en snel bij u thuisbezorgd. Specialistisch advies nodig? Met zijn volume van 4liter kunt u met gemak veel tuinkussens, speelgoed of andere tuinspullen opbergen in deze opbergbox Borneo. Dankzij gasveren kunt u de deksel gemakkelijk gedempt openen en sluiten. Hij kan ook gebruikt worden als zitplaats voor maximaal volwassenen.


Keter borneo opbergbox

De duurzame en weerbestendige constructie zorgt ervoor dat de inhoud droog blijft. Je kan de box dus buiten laten staan zonder dat de inhoud nat wordt. Keter Factor Berging bij Azalp.


Koop hem nu voor €22deze kwaliteit keter opbergbox borneo met zijn strakke rattan look is geschikt voor alle opslagdoele. Tackle boxen, kunstaas opbergen. Voor 16:bestel morgen in huis.


De verblijfsvergunning van het buitenseizoen loopt langzaam op zijn einde. Kom naar de winkel of bestel online! De spaarzame momenten die het ons nog doet verblijden met laatste zonnestralen trekken we de terraskussens graag voor uit de schuur, maar zelfs dat wordt een beetje gedoe zo langzamerhand.


Met een inhoud van 4liter kom je nooit ruimte te kort in deze box. Die 100-jaar-oude Bonsai boompjes kunnen het vanaf vandaag. Doordat de box is voorzien van wieltjes kan je deze grote opbergbox toch zeer eenvoudig verplaatsen.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. De Biohort opbergbox heeft een metalen frame. Om te voorkomen dat het metaal gaat roesten, heeft het een speciale coating gekregen.


Deze coating vormt de beschermlaag van het metaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts