vrijdag 11 oktober 2019

Hoge bloempot binnen

Haal vandaag nog die hoog bloempotten in huis. Ruim aanbod woondecoratie. Woondecoratie goedkoop online. Altijd de beste deal voor jou. Vind woondecoratie online.

Binnen en buiten stijlvol met hoge bloempotten. Hoge bloempotten voegen een soort elegantie toe aan een ruimte. De strakke hoge lijnen met wijd hangende bladeren spreken tot de verbeelding.


Met een paar hoge bloempotten is het heel makkelijk om binnen of buiten een luxe en stijlvolle look te creëren. Soms blinkt een product juist uit door zijn eenvoud en deze hoge kunststof bloempot is daar een goed voorbeeld van. Een mooie bloempot laat een plant natuurlijk extra goed uitkomen!


Grote bloempotten en kleine bloempotten in dezelfde kleurstellingen combineren erg mooi, maar ook plantenpotten van verschillende materialen kunnen erg goed samen gaan!

Bij Intratuin vind je altijd de nieuwste collecties bloempotten en plantenpotten. Deze trend wint aan populariteit en wij begrijpen wel waarom. De mooie hoge plantenpot, bloempot of vaas valt op en kun je perfect stylen naar je eigen smaak.


Voor natuurlijk fris groen in een mooie hoek van de kamer of gang. Of als scheidingswand tussen bijvoorbeeld je eethoek en zithoek. Of om de lijnen in je huis of tuin te benadrukken waardoor het binnen dieper of breder lijkt. Om deze reden bieden wij dan ook potten en bakken in alle soorten modellen.


Bloempotten in alle vormen en kleuren. Hoge plantenbakken, ronde plantenbakken, extra brede plantenbakken, vierkante plantenbakken en ga maar door. Heeft u het juiste model gevonden? Rooster en watermeter los te verkrijgen.


Deze prachtige hoge bloempot heeft een innovatief design en heeft de look van een exclusieve bloempot. Het motief is gebaseerd op de scherpe contouren van edelstenen en de bloempot is heel aantrekkelijk geprijsd. Over het algemeen wordt gezegd dat een bloempot voor planten binnen is, dus voor mooie kamerplanten, en dat een plantenpot of plantenbak voor buiten is.


Vaak zijn plantenpotten ook groter dan potten voor binnen.

Heb je bijvoorbeeld kamerplanten en wil je die als accessoire in je woonkamer zetten, dan kies je bloempotten voor die kamerplant. Bestel vertrouwd en voordelig online! Hoogte en diameter bepalen de beleving van uw hoge bloempot Ten derde: de diameter in combinatie met de hoogte bepaalt gevoelsmatig de grootte.


Hoge plantenpotten met een diameter van 25cm nemen gevoelsmatig veel minder ruimte in dan hoge bloempotten van 50cm. De diameter maakt een groot verschil in beleving! Iedere plant en iedere ruimte wenst een ander type plantenpot.


Terracotta bloempotten zijn rood gebakken aardewerken potten van klei. Deze potten zijn niet bewerkt met een andere kleur. De potten zijn stevig en kunnen zowel binnen als buiten staan.


Creëer jouw droomtuin met de bloempotten en plantenbakken van Praxis. Geef jouw tuin een romantische uitstraling met een houten plantenbak of ga juist voor een strak en modern design. Wat je smaak ook is, je vindt altijd de perfecte bloempot of plantenpot.


Plantenpotten en plantenbakken voor buiten. Kies de sfeer die jij wil! Als je van groen in en rond je huis houdt, dan zijn bloempotten en plantenbakken onmisbaar. Je kan bijvoorbeeld je balkon mee opsieren of het terras mee afbakenen.


Daarnaast zijn planten- en bloembakken ook geschikt om het verspreid door je tuin op te stellen of door je woning te plaatsen. Ook zo dol op groen in huis? Laat jouw favoriete plantjes stralen in een mooie bloempot voor binnen.


Op fonQ vind je een groot aanbod met talloze soorten en maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts