woensdag 30 oktober 2019

Stalen tafelonderstel

Dekoriet, dé totaalleverancier voor de maatwerk interieurbouw. Alles in één keer in huis! Ons aanbod bestaat uit meer dan alleen kantenband! Bekijk ons uitgebreide aanbod online! Ruim assortiment aan kantenband.


Verschillende soorten lijm.

Stoere, Robuuste Industriële tafels met stalen frame. Bij JORG’S Meubelen stalen industriële tafelpoten een assortiment bestaande uit diversen stalen , houten en aluminium tafelpoten voor binnen en buiten. Heb jij altijd al je tafel zelf willen bouwen? Dat is vanaf nu mogelijk en nog nooit zo leuk en makkelijk geweest! De zichtbare lassen geven het tafelonderstel een extra stoer en robuust karakter.


De gebruikte stalen kokers kruisen elkaar waardoor de populaire X vorm ontstaat. Stalen Twisted V tafelonderstel. Ga verder met winkelen Bestellen.

Daarnaast is onze werkplaats is ook voorzien van een voorraad materialen en natuurstenen tafelbladen. Deze set bestaat uit zwarte stalen kruizen die met de hand zijn gemaakt. Onder de poten zijn dichte voetplaten gemaakt zodat er vilt onder de poot geplakt kan worden. Heeft u zelf een tafelblad gekocht voor uw eetkamertafel of wilt u uw oude tafelblad gebruiken. Dan kunt u bij ons terecht voor dit losse V poot onderstel, deze stalen V poot heavy van Nordstahl wordt het pronkstuk in uw huis.


Door de midden positie van het tafelonderstel is het ideaal om rondom de tafel te zitten. Dé website voor Industriele tafelpoten of een stoer stalen tafelonderstel. Losse tafelpoten, salontafelpoten en bankpoten. Goedkope metalen poten uit voorraad!


MIX EN MATCH JE IDEALE TAFELONDERSTEL. Of u nou voor een tafelonderstel van staal of RVS gaat, onze tafelpoten zijn zeer geschikt voor de horeca. Heeft u een kantoor in of vlakbij je horecazaak, of heeft u een kantine voor uw personeel? Onze tafelonderstellen zijn ook geschikt voor een kantoor- of kantinetafel.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Metalen tafelonderstel van LD meubelen. Een metalen tafelonderstel van LD meubelen is gemaakt van gewalst staal en uitermate geschikt voor vrijwel elk tafelblad.


Onder verstek gezaagd zwevend tafelonderstel van staal. Koker 100x40xen koker 40x40x3.

Staal is sterk en minder waarschijnlijk te vervormen of buigen onder gewicht, kracht of warmte. Een stalen tafelonderstel bestaat uit stalen tafelpoten en kokers, samen met stalen liggers vormt het een sterk frame waar bovenop een blad komt te liggen. Meer informatie over staal kan je vinden op de betreffende materiaalpagina.


Dit bijzondere stalen kruispoot tafelonderstel wordt op vakkundige wijze gelast en op maat gemaakt. Tafelonderstellen in verschillende vormen en maten, gefabriceerd uit diverse materialen. De dikte van de stalen poot is standaard 10×cm.


Standaard is de hoogte van dit stalen tafelonderstel cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts