dinsdag 8 oktober 2019

Pure spa intex

Toppy: al jaar het beste voor buiten. Intex Spa met heerlijke bubbels en krachtige massagestralen. Laagste prijs garantie: betaal nooit te veel bij Top-zwembadshop. Pure ontspanning met slechts één druk op de knop. Relaxen in heerlijk warm water, omringd door duizenden therapeutische warme bubbels.


De Intex deluxe spa ’s hebben naast de bubbelstand ook krachtige jetstralen die vanuit de zijkant van de jacuzzi stromen en zorgen voor een extra massage.

Gemaakt van duurzame Fiber-tech technologie zorgt ervoor dat u met een Intex spa geniet van de ultieme spa beleving. Lekker genieten en relaxen met familie of vrienden! Niets is beter dan heerlijk ontspannen omringd door duizenden bubbels na bijvoorbeeld een lange dag werken. Designed for leisure, PureSpa offers an affordable and convenient spa experience, providing ultimate comfort and relaxation at the touch of a button.


Hierdoor vervliegt de opgewekte warmte weer snel. De heater van je Intex jacuzzi staat nog te kort aan. Bij zware, lees koude, omstandigheden valt dit lager uit.


Met Pure Spa haal je een A-merk opblaasbare jacuzzi in huis. De wanden zijn superstevig, het motorblok groot en zwaar maar krachtig, en de bediening enorm gebruiksvriendelijk.

Webshop met alle Intex artikelen. Zowel de Zwembaden, Luchtbedden, Toebehoren alsook alle Wisselstukken. U kan ons steeds vrijblijvend contacteren. Het kan natuurlijk gebeuren dat er een onderdeel kapot gaat of is versleten.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Hier vindt u een overzicht van alle modellen op de Belgische en Luxemburgse markt. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Het blijft van belang om de spa goed aan te sluiten. Zorg er daarom voor dat de spa te allen tijde op een goed gemonteer geaard stopcontact met aardlekschakelaar is aangesloten.


Pour acheter un spa gonflable Intex ,. DVD avec chaque Spa Intex. PVC en daardoor zeer duurzaam. De rand van het luxe opblaas buiten bubbelbad is zelfs zo sterk dat er vier personen op kunnen zitten. Gezellig wanneer je met een groep vrienden wat drinkt en kletst! Handleidingen Intex Heeft u de handleiding niet meer?


Intex Pure Spa Bubble Therapy 4p - Bubbel bad. Opblaasbare spa Intex pure spa is een persoons model dat voorzien is van een waterontharder. Het bubbelbad heeft 1krachtige bubbeljets die ervoor zorgen dat u heerlijk kunt genieten van uw eigen opblaasbare spa.

Het zal ongetwijfeld niet aan het filter liggen, maar wij krijgen in de spa continue Emeldingen. De kleuren worden geactiveerd doormiddel van de hydorelektrische techniek, anders gezegd door de waterdruk wordt er energie geproduceerd waardoor er licht geproduceerd kan worden. Deze warmt het water in de opblaasbare spa op tot een heerlijk comfortabele temperatuur.


Je kunt de watertemperatuur eenvoudig instellen op het bedieningspaneel, je kunt kiezen voor een watertemperatuur tussen de 20° en 40°C. Ik heb verleden week een jacuzzi gekocht van het merk Intex de pure spa octagon. Deze werkt echt zalig als we erin zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts