donderdag 24 oktober 2019

Zwembad met frame

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons gehele speelgoed ssortiment online. Meer geluksmomentjes buiten! Daarom worden bij Zwembadgigant de meeste frame zwembaden geleverd met toebehoren die dat mogelijk maken.


Zwembad met frame

Denk daarbij aan een filterpomp, afdekzeil en zwembadtrap. Het frame is van gepoedercoat staal dat ervoor zorgt dat het zwembad zijn originele vorm behoudt. Met een frame zwembad kan het ook anders. Daarnaast ook nog leverbaar in.


Die zijn namelijk gewoon bovengronds neer te zetten waar jij wilt. Oké, als je liever een ingebouwd exemplaar hebt, dan kun je ook een frame zwembad in ons assortiment uitkiezen dat daarvoor geschikt is. De makkelijkste manier is echter om het bad gewoon op een beschikbare plek te plaatsen. Snelle levering en een zeer goede afhandeling van uw bestelling. Banen trekken in je eigen achtertuin?


Zwembad met frame

Dat kan met dit zwembad van Intex. Door zijn ruime afmetingen, geniet je met de hele familie van jouw eigen zwembad. Het frame maakt het zwembad heel stevig waardoor hij al het gespartel gemakkelijk aan kan en stabiel staat. Ook over de ruimte in jouw tuin hoef jij, je niet. Handig dus als u te maken hebt met beperkingen qua ruimte in uw tuin.


Dit frame is ultrasterk en deze zwembaden hebben dan ook afmetingen tot circa meter! Spreid het zeil op de gron zet het frame in elkaar en bevestig het aan het frame. Dit duurt niet langer dan minuten, waarna je het zwembad met water kunt vullen.


Zwembad met frame

Wij adviseren om het frame zwembad in de winter af te breken. Het afbreken van deze zwembaden gaat net zo gemakkelijk als het. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden.


Creëer buiten ook een thuisgevoel! Het beste zwembad frame pool van Intex. Een inbouw zwembad laten aanleggen zit niet in ieders budget.


Zwembad met frame

Dit zijn zwembaden die gemakkelijk op te zetten zijn en daarnaast. Bepaal de vorm en let ook goed op de afmetingen van het zwembad. Frame pool nú compleet met zwembadpomp! Het liefst een zwembad die de hele zomer kan blijven staan. Een frame zwembad is dan ideaal.


Hij biedt de stevigheid waar je naar op zoek bent en daarnaast is hij makkelijk op te zetten. Bij Obelink vind je frame zwembaden in rechthoeken maar ook ronde frame zwembaden behoren tot ons assortiment. Het frame van het zwembad bestaat uit ovale buizen van sterk staal. Deze zijn zowel aan de binnen- als de buitenkant voorzien van een poedercoating om roest te voorkomen.


Dit zwembad geeft je verkoeling in de zomer en ziet er door zijn rechthoekige vorm strak uit. Het stalen frame geeft het bad veel stevigheid. Het zwembad is eenvoudig op te zetten door middel van het stalen frame en heeft een water capaciteit van wat neerkomt op 1. Het bad heeft stevige drielaagse polyester zijwanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts