woensdag 16 oktober 2019

Eden vip heijderbos

Bekijk VIP Executive Éden Aparthotel in Lissabon en boek voordelig op TUI. Onbezorgd genieten met TUI! Vip Suite Eden Aparthotel, Lissabon. Boek VIP Executive Eden Aparthotel, Lissabon. Gegarandeerd de laagste prijs.


Het Heijderbos - Cottages. Van Comfort, Premium en VIP cottages tot comfortabele Hotelappartementen en Eden VIP cottages met extra licht en ruimte. Of verras je kids met een Jungle cabana of Kindercottage!


Laat hieronder maar weten wat jullie ervan vinden. Op Vakantiepark Center Parcs het Heijderbos in Limburg ontspan je met het hele gezin. Accommodaties voor tot personen, in de bossen of aan het water. De kinderen spelen in de uitdagende Jungle Dome en het zwembad.


Ook kunnen ze vrij spelen op dit autovrije park, terwijl jij geniet van de ligging midden in de natuur van Center Parcs het Heijderbos. Gelegen vlakbij de Duitse grens op een half uurtje van Nijmegen. Ein kleiner Einblick in einen 6. Vip Executive Eden Aparthotel, Lissabon.


U krijgt direct een bevestiging. Badkamer met bad en dubbele wastafel Apart toilet Compleet. From Comfort, Premium and VIP cottages, to comfortable Hotel apartments and Eden VIP cottages with extra light and space.


Wanneer je ‘Friends’ van Center Parcs bent dan mag je zelfs al om 13uinchecken, handig, zo kun je meteen ‘s middags als beloning voor de lange autorit nog even gaan zwemmen. We hadden een Vip Eden huisje voor nachten. Netjes, ruim, met drie badkamers en twee toiletten.


In badkamer is een bubbelbad met veel ruimte. Fijn om de kinderen in bad te. Daar had ik nog nooit van gehoord. De Eden VIP -cottages zijn de meest luxe huisjes van het park.


Eden vip heijderbos

Toen we aankwamen, waren we echt verrast! Tot korting op uw Hotel! In de Aqua Mundo kunt u echte vissen bekijken of geniet in de Market Dome van een heerlijk drankje onder de palmbomen. Kom tot rust in de Eden cottages van Center Parcs. Kies je voor een Eden VIP Cottage, dan droom je weg in een luxe designwoning met sauna, bubbelbad en home cinemaset.


De bank zit heerlijk, veel fijner dan de wicker bank. Deze cottage heeft nog het ingebouwde koffieapparaat. Cabana - HB0EDEN pers. Wij zoeken samen met u graag de meest geschikte accommodatie ten behoeve van uw (zakelijk) evenement.


En na ons bezoek aan dit mooie park in Limburg, zijn we het daar absoluut mee eens. Dichtbij vind je de trekpleister Midgetgolfbaan Plasmolen. Nijmegen met zijn rijke historie, als oudste stad van het lan bevindt zich op nog geen km.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts