maandag 7 oktober 2019

Waar kunnen vlooien niet tegen

Altijd de beste deal voor jou. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons gehele klusaccessoires assortiment online. Het ruikt wel een beetje, maar nat paarde stro helpt absoluut tegen vlooien. Of vraag of u hond een uurtje in een lege paardebox mag.


Een paard is het enige harige dier wat geen vlooien krijgt door de urine die hij uitscheidt.

Het is vervelen maar de chemische bestrijdingsmiddelen tegen vlooien lijken steeds minder effect te hebben. De vlooien treken zich hier blijkbaar steeds minder van aan, ze worden er waarschijnlijk resistent tegen. Hieronder noem ik even een aantal andere manieren om vlooien te grazen te nemen. Stop dit in de wasmachine.


Het allerbeste is om vervolgens tot minuten de was in de droger te stoppen. Door de droger worden de eitjes, larven en vlooien gedood. Zout strooien tegen vlooien. Overal waar je huisdier is geweest en wat je niet kunt dweilen (vloerbedekking, kleden, meubels, etc.), strooi je zout.


Alleen de ruimte behandelen heeft geen zin, ga naar de dierenarts om ook je huisdier tegen vlooien te behandelen.

Als je dit systematisch doet (volg de gebruiksaanwijzing) is het behandelen van je huis meestal niet meer nodig: de vlooien sterven voor ze de kans krijgen zich in je tapijt te nestelen en voort te planten. Als u huisdieren hebt, bent u waarschijnlijk erg begaan met het feit dat uw geliefde hond of kat vlooien kan krijgen. Deze parasieten voeden zich met het bloed van dieren.


Vlooien : Huismiddeltjes tegen vlooien. Hoewel ze niet kunnen overleven op de mens, kunnen ze ook voor ons heel vervelend zijn. Eenmaal binnengebracht in huis, kunnen ze zich razendsnel vermenigvuldigen. Als vuistregel kunt u stellen dat voor elke vlo die u aantreft in de vacht van uw huisdier zich tot vlooien in de huiselijke omgeving bevinden.


In Zuid-Afrika is de mensenvlo nog heel gewoon, in Nederland is deze gelukkig heel zeldzaam. Want waar kunnen vlooien niet tegen ? Juist: het zuur uit appelazijn. Je kunt je hond insmeren met appelazijn tegen vlooien.


Maar niet met pure appelazijn natuurlijk. Maak er een lekkere, verfrissende spray van door een sprayflacon te vullen met gekookt, afgekoeld water, een scheut biologische appelazijn en een paar druppels Neem-olie. Vraagsteller wil graag een minder giftig en natuurlijk middel tegen vlooien. De brandende kaars bij nacht is een eeuwenoud middel wat in onbruik is geraakt door de giftige spuitbussen die al te gemakkelijk tegenwoordig gebruikt worden. De vlooien komen op het licht van de kaars af, ook als je er niet langs loopt zullen ze erheen gaan.


Als vlooien zich eenmaal gevestigd hebben is het vaak lastig om er weer vanaf te komen. Shop direct online op beslist.

De bovengenoemde bestrijdingsmiddelen kunnen ook uitstekend gebruikt worden om vlooienbesmetting te voorkomen. Deze middelen doden eventuele nieuwe vlooien binnen uur. Zo wordt voorkomen dat deze vlooien weer eitjes leggen. Van huismiddeltjes als knoflook is nooit bewezen dat het werkzaam is.


Waar dien ik verder rekening mee te houden? Ze hebben zes pootjes, waarmee ze goed kunnen springen, tot wel meter hoog of ver. Doordat ze zo goed kunnen springen, kunnen ze snel van dier naar dier springen.


De zon heeft op kort gras meer kans de eitjes te verbranden. In lang gras kunnen vlooien juist meer hun gang gaan. Haal ook bladeren en eventueel andere schaduwplekjes weg, zodat de vlooien niet aan de zon kunnen ontkomen. Ongedierte tegen ongedierte.


Laat de mieren maar lekker rondwandelen in je tuin. Ze zitten in je achtertuin, bossen, parken, en ze liften zelfs mee op je kleren. Je weet nooit waar en wanneer jouw huisdier een vlo is tegengekomen en de vlo meelift naar jouw huis. Je zult dus een goed plan moeten hebben om de lastige strijd tegen vlooien in huis te winnen!


Huisdieren hebben een grotere vacht, waar vlooien zich graag in nestelen. Een warme plek waarbij ze zich ook gemakkelijk met het bloed van het huisdier kunnen voeden. Teken en vlooien in huis kunnen erg vervelend zijn en lang in de vacht van je huisdier blijven hangen.


Het is daarom belangrijk om niet alleen je hond en kat te onvlooien maar ook de omgeving te behandelen. Op die manier kun je jouw huisdier beschermen tegen teken en vlooien. Een besmetting met vlooien ontstaat vaak doordat honden of katten op plekken komen waar vlooien voorkomen.


Als uw kat of hond vlooien heeft, kunnen daardoor ook andere huisdieren besmet worden. Maar u kunt ook zelf vlooieneitjes mee naar binnen lopen, bijvoorbeeld als u ergens op bezoek bent geweest waar vlooien waren. Om vlooien succesvol te kunnen bestrijden is het namelijk eerst noodzakelijk om te weten waar u ze kunt vinden voordat u onderzoekt wat helpt tegen vlooien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts