donderdag 17 oktober 2019

Zwembad de koog

Boek uw Hotel in De Koog online. Reserveer online, laagste prijzen. Uw boeking direct bevestigd! Makkelijk, snel en veilig boeken!

Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Meer geluksmomentjes buiten! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden.


Bubbelen in de jacuzzi, de kleintjes in het poedelbadje. Een lekker warm binnenzwemba groot genoeg om een baantje te trekken, leuk genoeg om te spelen.

De overheid heeft bepaald dat u niet bij ons mag zwemmen als u geen gast van ons bent. Ook als u niet bij ons overnacht kunt u gebruik maken van ons zwembad. Een zwembad met een heerlijk binnenklimaat, diverse spectaculaire attracties en een buitenbad met ligweide.


Het zwembad is gevestigd op Vakantiepark De Krim in De Cocksdorp. Prijskaartje is aan de dure kant. Kom ook langs voor ABC-lessen, OuderKind-zwemmen en dynamische aquasporten. Video impressie van Villapark De Koog. De Rotterdamse architect Hans Moor werkte hiervoor samen met Texelse architect Ingmar Veeger.


Villapark De Koog is een rustig en gloednieuw villapark met super- de -luxe vakantievilla’s en een uitstekende keuze als u tot rust wil komen en Texel wil ontdekken. Want parkfaciliteiten zijn er niet! Maar dat is geen probleem, want de zee ligt immers vlakbij.


Zwemparadijs Calluna in De Koog is een ideaal familiebad. In het zwembad geniet je van een royaal strandba een meter lange glijbaan, een waterpaddestoel en een wildwaterkreek. Bezoek ook de de whirpools en massagebanken voor totale ontspanning!


Daarnaast is er zowel binnen als buiten een bar.

Het leukste dagje uit van Nederland. U verblijft er in een comfortabel chalet of klassieke villa. Op het park is het subtropische zwembad een absolute favoriet, maar er zijn ook sportfaciliteiten en een uitgebreid activiteitenprogramma. Kustpark Texel ligt dicht bij duinen en strand en op loopafstand van de bruisende kustplaats De Koog. Ga van de meter lange glijbaan of ontspan in de ruime whirlpools met massagefunctie.


De meest volledige site met ruim 66. Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een zwembad in De Koog ! Bekijk hier een overzicht van alle zwembaden uit De Koog op een rij. Middels een trap bereikt u het souterrain en komt uit in een centrale hal. Het Zwem ABC is ingevoerd om de veiligheid van zwemmers beter af te stemmen op de huidige zwembaden.


Zwembad Molenkoog is gesloten. Het heeft een gezellig winkelcentrum met veel horeca. Op de begane grond beschikt u, naast de riante woonkamer met open keuken, over twee slaapkamers met badkamer ensuite met inloopdouche en toilet. De kinderen moeten zich al in een vroeg stadium drijvende kunnen houden, onder water kunnen zwemmen, onder water kunnen oriënteren en op verschillende manieren draaien en voortbewegen.


Wilt u een vakantiehuis in De Koog huren? Bij VVV Texel kiest u uit bijna 5vakantiehuizen, appartementen, chalets en villa’s in dé badplaats van Texel: De Koog. In Zaangolf kan gelijktijdig recreatief en banen worden gezwommen. De Koog ligt aan de westkant van het eilan op ruim kilometer van de veerhaven.


Zaangolf Het recreatiebad is er speciaal voor de ontspanning. Maak gebruik van de whirlpool, Turks stoombad of ga heerlijk van de meter lange. Elke dag in zwembad Zaangolf en op zondagochtend in De Crommenije en De Slag is iedereen van harte welkom tijdens het vrijzwemmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts