woensdag 30 oktober 2019

Loogman groep

Toen nog alleen met handel in petroleum, huisbrandolie en stookolie. Binnenreinigen, doe het zelf wasboxen en gratis stofzuigen zijn daar goede voorbeelden van met als resultaat: een schone en glanzende auto! Wij geloven erin dat je succes zelf maakt en pakken de kans iets te doen waar we energie van krijgen.


Wij hebben diverse vacatures, oftewel kansen voor jou om dit ook te bereiken. De automatische poetsbaan, doe het zelf wasboxen, gratis stofzuigen, geurhangers, cockpit- en glasdoekjes zijn daar goede voorbeelden van met als resultaat: een schone en glanzende auto!

Inmiddels staat Ger aan de zijlijn als jury en sponsor om bedrijven aan te moedigen mee te doen met de Verkiezing Amstelveense Ondernemer van het Jaar. Daarom zet het bedrijf sterk in op een optimale klantbeleving. Vooral omdat na snelle groei managementlagen langs elkaar heen begonnen te werken. Vooral de communicatie was niet altijd vlekkeloos.


Een management development traject zorgde voor de omslag. Maar hoe breed het activiteitenaanbod ook is, CO2-reductie is een thema dat in alle bedrijfsonderdelen steeds belangrijker wordt. In Nederland is dit inmiddels een maatschappelijk probleem geworden.


Product- en productieverbetering zijn belangrijke thema’s voor ons.

Een ander onderwerp waar we vanuit Jumpstart naar kijken, is hoe we de service bij de binnenreinigingsband kunnen versnellen zonder extra personeel aan te nemen. De organisatie is vooral gesitueerd in de Randstad met acht Carwash locaties, een Tankstation, twee Selfstorage locaties (HuurEenBox), Golfcentrum Amsteldijk, Brasserie 1 FEBO Aalsmeer en Jumpstart. Terwijl je auto gewassen wordt rijd je er langs.


Loogman Groep wordt lid van Club van 49. De uitreiking had plaats in Haarlem. Tanken, autowassen en je spullen opslaan. Join LinkedIn today for free. In de categorie Midden-bedrijf is Dopper uit Haarlem uitgeroepen tot beste ondernemer, gevolgd door Brouwerij ‘t IJ uit Amsterdam en Mindwize uit Hoofddorp.


Door al deze bedrijven krijgen onze collega? Bekijk salarissen, vergelijk reviews, solliciteer eenvoudig en krijg een aanbod. Er worden dagelijks nieuwe carrièremogelijkheden voor de loogman groep in Amsterdam toegevoegd op SimplyHired. Vind zonder stress een nieuwe baan als de loogman groep op SimplyHired.


Ze doen dat onder andere doordat zij zowel op het tankstation als in de wasstraten werken met vloeistofdichte vloeren en vervuild slib afvoeren. Jumpstart geldt als het interne innovatielab binnen de carwashketen. Deze ruimte werd ongeveer twee jaar geleden opgericht en is.


Ik vond het prachtig om naar hem te kijken. Een liter super kostte cent, een liter normaal cent.

De prijzen waren geschilderd op een groot bord. Hooguit twee keer per jaar moesten de literprijzen worden aangepast. GERARD WINKELS van de LOOGMAN GROEP die aangaf dat volgens de ALGEMENE VOORWAARDEN die gedeponeerd zijn bij de KvK om precies te zijn ARTIKEL waarin staat dat ik een GESCHIKT VOERTUIG MOET AANBIEDEN VOOR BEWASSING en zij GEEN ENKELE AANSPRAKELIJKHEID ERKENNEN.


Toen was er nog een kleine groep medewerkers in de loods. Zij zijn wel tot jaar bij ACL werkzaam geweest. Een hechte groep waar gescholden en gelachen werd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts