maandag 14 oktober 2019

De berkenhorst zwembad

Boek De Berkenhorst , Kootwijk. Gegarandeerd de laagste prijs. Tot korting op uw Hotel! De beste hotels voor vandaag.

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten! Haal vandaag nog een Zwembadje in huis. Bestel Zwembaden online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment!


De Veluwe staat bekend vanwege de mooie natuur, maar ook wanneer het minder lekker weer is kunt u op Vakantiepark de Berkenhorst terecht voor een leuke dag in het zwembad Gelderland. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

De tarieven staan op deze pagina vermeldt. Verblijft u niet op De Berkenhorst maar wilt u wel komen zwemmen? Bezoek onze winkel in de buurt of bestel nú eenvoudig online bij Leen Bakker! Ook heeft u de keuze uit diverse bungalows voor een mooie vakantie in Kootwijk. Op het vakantiepark De Berkenhorst in Kootwijk ligt het Zwembad De Berkenhorst.


Als parkgast heeft u bovendien onbeperkt gratis toegang tot het subtropische zwembad. Dit zwembad is ook voor niet vakantiegangers toegankelijk en het heeft veel te bieden! Het is een waar zwemparadijs met stroomversnellingen, een spectaculaire glijbaan, hot whirlpool, kleuterbad en een Turks stoombad! De Berkenhorst Subtropisch zwembad , Kootwijk , dagje uit, over openingstijden, entree, op Uit met Kinderen voor toegang, voor kinderen en volwassenen, partijtjes.


Voor gezinnen met kinderen is er voldoende vermaak: er is onder meer een speeltuin, een midgetgolfbaan en een Fun-Bowling baan. Bij Zwembad De Berkenhorst kunt u heerlijk relaxen in het Turks stoombad terwijl de kinderen van de glijbaan afgaan of zich laten meevoeren in de stroomversnelling. Maak uw keuze uit een van de bungalows en bekijk meer informatie. Heerlijk met uw gezelschap samen dineren, een drankje doen of lunchen: het kan allemaal bij Restaurant De Berkenhorst ! Het restaurant beschikt over een gezellige bar waar u, onder het genot van een hapje en een drankje, heerlijk kunt toeven.


Bij Restaurant De Berkenhorst kunt u uw eigen 3-gangen menu samenstellen en u ontvangt dan korting. Jouw nieuwe favoriete Zwembadje kopen?

Op deze website vindt u veel informatie over de diverse aspecten van onze vereniging. Zie voor de verschillende onderwerpen het menu aan de bovenzijde van deze website. Bekijk online onze menukaarten met een grote variatie aan heerlijke gerechten.


Heeft u na het lezen van de website nog vragen? Ruime keuze en dagverse producten bij Restaurant De Berkenhorst. Ga met u kinderen op onderzoek en ontdek waarom juist hier al dat zand terecht is gekomen.


De Berkenhorst ligt in Kootwijk, een dorpje dat grenst aan ‘het Kootwijkerzand’, Dit is de grootste zandverstuiving van Europa. Of spring op de fiets en maak een fietstocht langs de kleurrijke heidevelden en de bossen. Dat betekent niet alleen dikke pret in het groen, ook leuke uitstapjes in de omgeving zijn een vanzelfsprekendheid. Bovenal geniet je op het park van het overdekte zwemparadijs.


Laat je meevoeren door de stroomversnelling en ga met een schaterlach van de glijbaan. Kom samen genieten van de ultieme vakantie op een van onze toplocaties! Daarom werd gekozen voor een kleinere variant, de subtropische zwemtuin.


Toen de keten in de jaren subtropische zwemparadijzen introduceerde op alle parken, bleek De Berkenhorst daar te klein voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts