maandag 21 oktober 2019

Dompelpomp slang

Garantie - Snel Bezorgd - Niet goed = Geld terug! Schrijf in voor onze Nieuwsbrief. Zuigsterk en effectief - de ideale oplossing voor huis en tuin. Alle dompelpompen vind je op beslist.


Bestel simpel en snel jouw tuinpompen. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Sterke vinyl brandweerslang geschikt voor alle dompelpomp klussen zowel in- en rondom uw woning, aan boor in de camper, maar ook bedrijfsmatig. Montage tip: Slangklem met Geka koppeling of Storz koppeling. Op dompelpomp -expert vindt u daarom een ruim assortiment tuinslangen. Variërend van een spiraalslang tot afvoerslang en gewone tuinslang. Bij de aanschaf van een slang dient u rekening te houden met de diameter van de slangaansluiting.


Niet iedere pomp heeft namelijk dezelfde diameter aansluiting. Deze vuilwaterpompslang meter is geschikt voor het verpompen van schoon en licht verontreinigd water. Past op elke dompelpomp die we aanbieden.

Kärcher platte slang tbv dompelpomp 10m 44. Een dompelpomp kopen bij HORNBACH. Het zal je maar gebeuren, wateroverlast. Als dat zo is, dan is het erg prettig om een goede dompelpomp in huis te hebben. Zo één die alles snel droog krijgt maar waar je bijvoorbeeld ook een zwembad of vijver mee leeg kan pompen.


Na gebruik neemt de slang weinig ruimte omdat hij plat oprolbaar is. Verkrijgbaar in alle gangbare maten van diameter tot bestand tegen chemische producten, atmosferische invloeden. Sterke plat oprolbare slang geschikt voor alle dompelpomp klussen zowel in- en rondom uw woning, aan boor in de camper, maar ook bedrijfsmatig. Wij hebben afvoerslangen in ons assortiment welke direct bruikbaar zijn bij de pompen in ons assortiment.


Op zoek naar een dompelpomp ? Keuze uit soorten pompen. Uit eigen grote voorraad geleverd. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment dompelpompen.


Koop nú Dompelpomp in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Om water uit je zwemba kelder of vijver heb je naast een goede dompelpomp ook een geschikte slang nodig voor het transporteren van het water.


Een spiraalslang is hier geschikt voor. Deze sluit je aan door gebruik te maken van een slangklem.

Wij adviseren de slang met slangklem na gebruik weer af te koppelen. U kunt een dompelpomp kopen en deze bijvoorbeeld in uw zwembad of vijver plaatsen, om die vervolgens leeg te pompen. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Onder vuilwater verstaan we water dat vervuild is door grotere vaste delen, ook wel zwart water genoemd. Voorbeelden van vuilwater zijn toiletwater, rioolwater en dunne mest.


Het selecteren van de juiste vuilwater dompelpomp vereist veel vakkennis, Wildkamp heeft hiervoor de expertise in huis, neem vrijblijvend contact op met onze. Combi dompelpomp gemaakt van slagvaste kunststofDeze Combi dompelpomp is geschikt voor de afvoer van water uit reservoirs, rivieren, vijvers, alsook voor het legen van ondergelopen kelders. De pomp bevat een variabel instelbaar vlotterschakelaar en een meter lange kabel.


De GAMMA dompelpomp is een krachtige en compacte pomp voor het leegpompen van ondergelopen kleine ruimten zoals kelders, garages of voor het overpompen van water uit waterreservoirs. Dankzij de 2Watt motor pompt u 6.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts