vrijdag 18 oktober 2019

Exotan teak

Exotan teak

Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Kies uit producten vanaf € 40. Tevens kunt u de tuinmeubelen bestellen op onze webshop Teak.


Exotan teak

Vrijwel alle tuinmeubelen kan Teak. Ze worden gratis in Nederland bezorgd. Ook voor de kleinere terrassen is deze loungeset een uitkomst door de luchtige uitstraling en bescheiden afmetingen. Op beperkte vierkante meters kunt u deze opstelling kwijt en kunt u dus heerlijk loungen. Op zoek naar een uniek loungeset met een prachtige vormgeving?


Door het open frame schept de Lucca set ruimte op je terras. De kussens zijn lekker stevig zodat je perfect kunt loungen. De set biedt zitplaats aan minstens personen. Peter loungeset - teak Voor een optimaal gebruiksgemak maken wij gebruik van cookies.


In deze collectie zitten zowel tuinstoelen, klaptafels, banken en ligbedden. De Caldo stoel heeft een teakhouten frame met in de zitting en rugleuning sterk textyleen kleur taupe. De rugleuning van deze stoel is verstelbaar.


De all weather tuinsets kun je het gehele tuinmeubelseizoen buiten laten staan. Deze tafel is namelijk gemaakt van hetzelfde teakhout en de stoelen kunnen onder de tafel worden geschoven. U kunt met gemak stoelen op elkaar.


De tuinmeubelen hebben een natuurlijke en robuuste uitstraling. Door de dikke kussens ervaar je optimaal comfort. Teakhout is perfect voor het Nederlandse klimaat.


Langzaam aan kleurd het hout grijs. Schrijf de eerste review over dit product. Skip to the end of the images gallery. Het Teak geeft deze combinatie een speciale uitstraling. Omschrijving: Gaat u liever liggen of toch zitten, wat ons betreft hoeft u zich niet in te houden.


Exotan Loungeset Kawan XL teak. De van teak gemaakte tuinset in een aanwinst voor elke groene tuin. De mooie koloniale vorm en het originele houtsnijwerk op de rug- en armleuning geven deze tuinbank een uniek en eigen uiterlijk.


De Teak Sealer en de Teak Protector kunt u aanbrengen met een aanbrengdoek (ECP 456). Na verloop van tijd kunt u het product reinigen met de Teak Cleaner (ECP 250) en een schuurpad (ECP 455). Na reiniging het product opnieuw beschermen met Teak Protector (ECP 320) of Teak Sealer (ECP 300) om jarenlang plezier te hebben van uw teak tafel.


Je kunt het product veilig bij ons online bestellen en het zal spoedig bij je thuis worden bezorgd. Als aanvulling op de collectie heeft Persoon onderhoudsproducten in het assortiment ontwikkeld en opgenomen. De collectie bestaat uit cleaners, sealers en protectors. Deze onderhoudproducten hebben een zeer hoogwaardige samenstelling.


Goedkope meubelen kopen Trendy - Modern - Kwaliteit Ruim assortiment Online bestellen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts