dinsdag 22 oktober 2019

Steigerhout limburg

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor het kopen van goedkoop steigerhout en steigerplanken in Limburg bent u bij GibaHout. Woont u in, of in de omgeving van Limburg.


Wij leveren steigerhout aan de groothandel, meubelmakers en hoveniers.

Maar ook als particulier bent u van harte welkom. Via deze website willen wij u inspireren en informeren over onze verschillende producten en de mogelijke toepassingen. Gedroog gebruikt, nieuw en gekleur u kunt het hier bestellen! Steigerhout kopen Limburg ? Het gaat om een zeer snelgroeiende dennenhoutsoort (vuren). Dit heeft voor het hout tot gevolg dat het zeer lange en flexibele vezel heeft waardoor het hout niet snel breekt.


Het juiste adres voor steigerhout , wij verkopen losse planken steigerhout en en hebben een mooie collectie sloophouten meubelen. Maastricht Limburg , een onderneming met vele leuke interieurproducten.

Ongelofelijk populair en betaalbaar, (tuin)meubels van steigerhout. Een robuuste, authentieke uitstraling die bij ieder interieur en bij elk karakter past. En natuurlijk zijn deze meubels van steigerhout ook nog eens héél betaalbaar. Met veel plezier en passie maken wij landelijke meubelen zoals een tafel van oude balken, een bed van sloophout of een kast van steigerhout. Al onze meubels zijn uniek en maken wij speciaal voor u op maat en op bestelling.


Heeft u speciale wensen en of ideeën, laat ons dit weten en wij gaan hiermee aan de slag. De specialist in Limburg voor al uw steigerhouten meubels naar wens en op maat! Alle meubels worden op bestelling en op maat gemaakt voor de klant. Furnihout, voor steigerhout meubels zoals u dat wilt.


Online bestellen in onze webshop! Ontwerp uw eigen meubel en wij maken. Met ons dealernetwerk altijd dichtbij u! Wij kunnen (indien gewenst) uw meubels in elke gewenste kleur maken.


Dat is wat ons zo uniek maakt en scheidt van andere bedrijven. Wil je de binnenkant van je huis een modern tintje geven dan is het een idee om steigerhout te gebruiken. Voordelig gedroog steigerhout kopen?


Gratis thuis bezorgd vanaf € 7Gratis afhalen in Katwijk of Werkendam Snel thuisbezorgd voor € 295!

We starten volledig blanco. Zelfs het steigerhout (85x20cm) is blank. Naar keuze verf je dit hout grijs, net zoals het STOERE steigerhout. Daarna zet je met sjablonen je favoriete tekst op het hout en pimp je het hout volgens je eigen smaak. STEIGERPLANKEN goedkoop mooi steigerhout ! Mooie partij steigerplanken gebruikt - met een prachtig doorleefd en vergrijsd uiterlijk Klik hier voor steigerhout Harry Luinseel is EXPERT in steigerplanken!


Meubelen van steigerhout zijn niet alleen trendy en mooi, maar steigerhout is erg duurzaam, waterafstotend en onderhoudsvriendelijk. Bovendien zijn tuinmeubels van steigerhout snel droog na een regenbui.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts