donderdag 24 oktober 2019

Kunststof primer

Zoek naar primer voor kunststof op de nieuwe KensaQ. Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro! Ontdek ons uitgebreide assortiment primers. Vergeet in alle hectiek jezelf niet.

Dat doen de onderstaande primers voor kunststof allemaal, vaak ook zelfs op metaal, glas, zink, hout keramiek en andere gladde oppervlakten. GAMMA grondverf kunststof wit 2ml op terpentinebasis zorgt voor een optimale vulling en hechting op harde kunststoffen zoals bij kunststof keukendeuren, schroten, kozijnen en rolluiken. Deze grondverf is geschikt voor gebruik zowel binnenshuis als buitenshuis. Eén blik van 2ml volstaat voor het schilderen van een oppervlakte van m2. De metaal primer vormt de basis voor goed en hoogwaardig schilderwerk en zorgt voor een onmisbare hechting tussen de ondergrond en kunststof ondergronden, zoals kozijnen, keukenkastjes, plinten en PVC-buizen.


Objecten schilderen met een kunststof ondergrond is tegenwoordig goed mogelijk. Er zijn genoeg producten verkrijgbaar die ervoor zorgen dat kunststof kozijnen makkelijk te schilderen zijn. Erg belangrijk bij het verven van kunststof is het goed opschuren van de ondergrond en het gebruik van een juiste primer voor een optimale hechting.

Bestel hier eenvoudig kunststof primer in de aanbieding. Grondverf en primers voor kunststof direct bestellen! De kunststof primers uit ons assortiment worden in onze eigen kleurmakerij op kleur gemaakt en zijn vaak uit voorraad leverbaar, waardoor u bestelling vaak al de volgende dag kan worden afgeleverd. Zie hieronder alle grondverven voor buiten gebruik. Dan is een kunststof primer een overbodige luxe.


Kunststof verven zonder primer kan dus, maar enkel en alleen in die situatie. Eerst en vooral ontvet je het kunststoffen oppervlak goed met een ontvetter en schuur je. Door de diversiteit in kunststoffen kan het lastig zijn deze onderdelen goed te primen. Het is daarom belangrijk dat u een goede primer heeft die het mogelijk maakt dat u het materiaal goed kunt overschilderen.


Innotec heeft hiervoor een tweetal kunststof primers ontwikkeld die op nagenoeg alle kunststoffen een goede hechting heeft en geeft. Flexa grondverf voor kunststof wit 750ml is een matte hechtprimer voor harde kunststoffen voor binnen en buiten op basis van speciale bindmiddelen. Nu je de kunststof voorbereid hebt en de grondverf hebt aangebracht, kun je beginnen met de kunststof verven! Volg daarbij de onderstaande stappen: Het aflakken van het oppervlak kan prima met Flexa Expert Houtlak.


Ook kun je Flexa Strak In De Lak Hoogglans, voor een glanzende afwerking. Wissel tijdens het schilderen horizontaal en verticaal af. Vandaag bestel morgen in huis!


Vind primer voor kunststof het nu op Kensaq.

MoTip plastic primer voor plastic onderdelen. MoTip spuitbus Plastic Primer is een sneldrogende, transparante kunststof hechtprimer voor het gronden van onbehandelde oppervlakken van alle soorten kunststof. Kunststof primer kopen en op zoek naar de producten op waterbasis of ben je benieuwd naar wat er nog meer beschikbaar is? Wij zorgen ervoor dat je de juiste grondverf kunt bestellen, waarmee je de ondergrond goed kunt voorbereiden. En heb je vragen over de primer voor kunststof of een van onze andere producten?


Bostik Primer Trespa Paneltack zit in een afsluitbaar blik van 5milliliter. Draag altijd rubberen handschoenen als je de primer aanbrengt en werk in een goed geventileerde omgeving. Met behulp van een niet-pluizende doek breng je de primer aan op de achterzijde van het paneel.


Als je deze twee soorten kunststof wilt gaan verven zal de primer en de verf zich niet goed hechten en eraf bladderen. Deze kunststoffen heten of Polypropyleen (afgekort: PP) en Polyethyleen (afgekort: PE). Wat zonde is van je werk natuurlijk. Dus achterhaal van voor soort kunststof je meubel of voorwerp van gemaakt is voordat je verder gaat. Zorg er bij het aanbrengen van de speciale primer in ieder geval voor dat de ondergrond schoon en vetvrij is.


Dat geldt voor de universele hechtprimers, net als die specifiek voor beton, kunststof , aluminium, metaal en andere ondergronden. En maak je gebruik van een multiprimer multiprimer? Hoogwaardige, universele en waterverdunbare kunststofprimer op basis van acrylaattechnologie, voor binnen en buiten.


Wijzonol Kunststof Primer. Een grondverf zorgt ervoor dat de lak beter hecht op de oppervlakte en wordt over het algemeen gebruikt op hout. Wanneer een grondverf is gemaakt voor andere ondergronden zoals metaal of kunststof dan spreken we van een primer en als de primer geschikt voor verschillende ondergronden, dan wordt deze primer een multiprimer genoemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts