woensdag 9 oktober 2019

Weber e 320 original

Bestel Weber Original bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 299. Specialistisch advies nodig? Vind wat je zoekt op Finecomb.


Weber e 320 original

De vaste werkbladen geven je genoeg ruimte om te koken en ook je gereedschap kun je makkelijk kwijt aan de gereedschapshaken. De E-3heeft een elektronische ontsteking, een zijbrander en heeft een uitsparing voor je gasfles! Deze buitenkeuken beschikt over een royaal kookoppervlak van bij centimeter waardoor je nooit ruimte te kort komt. De drie krachtige branders zorgen ervoor dat het kookoppervlak snel gelijkmatig wordt verwarmd. Verras je gasten dus keer op keer met nieuwe barbecuecreaties.


De E-3Original GBS van Weber is een krachtige gasbarbecue die van alle gemakken voorzien is. Weber Spirit E-3Original GBS System Edition. Je wil meer dan alleen maar grillen op de barbecue. De Spirit Original E-3GBS Gasbarbecue is voorzien van porselein-geëmailleerde Flavorizer Bars die zijn ontworpen met een unieke hoekvorm waardoor ze druipvet opvangen en een deel ervan wegleiden om steekvlammen te voorkomen.


Het andere deel rookt en sist om een heerlijke smaak aan uw voedsel te geven. Deze luxe barbecue is voorzien van alle gemakken, waardoor de Weber het kookgemak van uw eigen keuken evenaart. Met een handomdraai bereidt u de meest culinaire gerechten, die zich niet langer hoeven te beperken tot een lekker stukje vlees.


De Weber barbecue Spirit E-3Original zwart heeft een kookoppervlakte van bij centimeter en een warmhoudrek dat het bruikbare oppervlak van de barbecue vergroot. Deze Weber gasbarbecue heeft een geïntegreerde thermometer in de deksel voor een permanente temperatuurcontrole. Dit zijn geëmailleerd stalen opvangroosters, die tijdens het BBQ-en de sappen en vetten opvangen en je eten uiteindelijk een heerlijke rooksmaak geven. Kortogemakkelijk en efficiënt barbecueën doe je met deze Spirit E - 3original. Met een elektronische ontsteking ontsteek je de brander veilig.


Weber e 320 original

Daarvoor kijk je op Kieskeurig. De frisse ochtendlucht en de geur van spek op de bakplaat, gevolgd door een avondmaal waar geen einde aan lijkt te komen. Begin en eindig de dag in uw tuin met de mensen om wie u het meest geeft en met lekkere gerechten van de Spirit Original E - 3GBS gasbarbecue. De E - 3Premium GBS van Weber is een krachtige gasbarbecue die van alle gemakken voorzien is.


Met de barbecue kan je indirect en direct grillen, waardoor je grotere stukken vlees tot in de perfectie gaart. Zo heeft u bijvoorbeeld de beschikking over krachtige RVS branders met automatische piëzo ontsteking, die regelbaar zijn middels grote stevige draaiknoppen. Een exclusief design met de ideale verhouding van prestaties, kookoppervlak en ruimtebesparing.


De body heeft een afdekscherm met plek voor de gasfles. Perfecte grillresultaten door de krachtige branders, Flavorizer bars en geëmailleerd deksel. De E - 3Original GBS van Weber is een krachtige gasbarbecue die van alle gemakken voorzien is.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Hierdoor geniet de hele familie van jouw barbecuecreaties. De hoofdbranders ontsteek je eenvoudig met de piëzo-ontsteking. Hierbij zorgt een elektrisch vonkje ervoor dat de branders aangaan. Met zijn ontwerp, optimaal vermogen en groot grillrooster is Weber – Spirit E - 3Original GBS een echte familiebarbecue met vele extra‘s.


Weber Gasbarbecue Spirit E - 3Original GBS. De barbecue onderscheidt zich van de Classic uitvoering door ondere andere het geÃmailleerde, gietijzeren grillrooster dat zorgt voor een optimale warmteverdeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts