maandag 16 december 2019

Strakke overkapping

Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ontdek de profielsystemen, overkappingen , gevelpanelen en kunststofplaten. Prachtig dus als jij zelf niet echt dol bent op tuinieren of als je gewoon houdt van strakke lijnen. Prachtige terrassen, strakke zithoekjes, fleurige beplanting of een moderne vijver: de mogelijkheden om een strakke tuin aan te leggen zijn eindeloos.


Wij zetten boeiende strakke tuin ideeën op een rij.

Moderne en strakke tuinen krijgen van ons via het tuinontwerp een strakke overkapping voor het terras. Naar elke wenselijke maatvoering, kleur en vorm aangepast. Bij een tuinontwerp van Florera zit voor u altijd een tuinadvies inbegrepen. Tuinoverkapping naar aanleiding van tuinadvies.


In dit tuinadvies staan materialen en kleurstellingen. Tuininspiratie voor een design overkapping - Een overkapping zorgt ervoor dat u buiten kunt zitten wanneer u wilt en zo vaak u wilt. Laat uw inspireren voor een design overkapping op maat welke past bij het gebruik, de tuin, de woning en de omgeving.


Bekijk meer ideeën over Tuin, Achtertuinen en Buitenkamers.

Bent u opzoek naar iets robuust of wilt u iets anders dan andere hebben? Dan is een Design overkapping iets voor u! Deze robuuste aparte Design overkapping laat de overkapping spreken. De Design overkapping wordt gemaakt van staal, het glazen dak is volledig vlak. De terrasoverkappingen van Biossun vallen op door hun strakke moderne design. U heeft een brede keuze aan kleuren en materiaaltypen, zodat u zelf de perfecte combinatie kunt kiezen voor uw overkapping.


Douglas overkappingen zijn er natuurlijk in meerdere maten en vormen, en zijn meestal in dezelfde maten verkrijgbaar in een geïmpregneerd-vuren versie. Voor iedereen hebben wij de juiste overkapping tegen de beste prijzen! Hoewel de Design overkapping onderdeel is van de tuin ervaart u niet dat uw de tuin inlevert, juist door het open karakter en de standaard verzinkte uitvoering blijft u tuin leven. De overkappingen met plat dak worden geleverd in maatwerk.


Overkapping met ingebouwde schermen die volledig weggewerkt zijn! Wij plaatsen uw zonnescherm terug tegen de nieuwe overkapping. Mooie lessenaar lichtstraat met strakke uitstraling.


Onderhoudsvrij en zonder insecten door optimale ventilatie. Zo kunt u kiezen voor een open, ruimtelijke bovenruimte door middel van een puntdak of kapschuur te plaatsen. Het verschil in verschillende constructies met betrekking tot daken voor een overkapping is enorm.

Hiertegenover staat natuurlijk de compacte en strakke overkapping met plat dak. Op wat voor fundering gaat u uw contructie plaatsen? Indien u de overkapping niet zelf kunt of wilt monteren, is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze montageservice. Tevens leveren wij deze bouwpakket overkappingen met of zonder berging.


Wij leveren overal in de Benelux kant en klare overkappingen van voordelig Geïmpregneerd vurenhout of luxe Lariks Douglas hout. Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak. Onder de overkapping met glas kunt u bijna het hele jaar genieten van het buitenleven.


Het glas van de houten terrasoverkapping biedt én bescherming tegen weersinvloeden én een prachtig uitzicht. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder. Het transparante glas zonder tussenstijlen vormt een strakke , moderne combinatie met het hout. Lekker uit weer en wind zodat u tot in de kleine uurtjes buiten kunt zitten.


In de overkapping is ook de bergruimte opgenomen die met een geïntegreerde deur aan de zijkant bereikbaar is. De berging is op deze manier niet zichtbaar en vormt een eenheid met de overkapping. Een strakke afwerking van de aluminium overkapping. Het montageteam van Tuinmaximaal komt dan bij u langs om de overkapping bij u te monteren, zodat u snel en zorgeloos van uw tuinkamer kunt genieten. Als dakbedekking kunt u kiezen uit polycarbonaat platen of veiligheidsglas.


De kans op doorhangende platen is daardoor nihil. Bij de Gardendreams veranda’s rust de dakbedekking aan alle zijden op rubbers. Royale overkapping , besloten terras, uitzicht over de tuin, hardhouten vlonderdek, houten constructie, robuuste en warme uitstraling. Ik wil een plafond in mijn overkapping hebben die er strak uitziet. Blijkbaar zijn er maar weinig mensen die een plafond in hun overkapping maken, de meeste laten het open (zichtbaar balkenstructuur).


Terug naar overzicht Offerte aanvragen. Accentueer je terras met bijvoorbeeld onze geïntegreerde grondspots. Voorbeeld zelf overkapping maken van lariks douglas hout.


Staanders We adviseren bij een overkapping van bij meter voor stuks verticale palen (ook wel staanders genoemd) te kiezen. Zo kun je kleine spots, zoals de FUSION 2 in een strakke of juist speelse lijn plaatsen, maar je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de iets grotere FUSION spots in de hoeken van je terras te verwerken. Doordat de schuifdeuren van glas alleen aan de boven- en onderkant in een sponning zitten, kun je ze helemaal dichtdoen zonder dat je zicht naar buiten al te veel wordt belemmerd. Onze strakke tuin is modern en stijlvol! Een goed modern tuinontwerp heeft eenvoudige lijnen, maar is desondanks niet saai!


Wij brengen evenwicht in het tuinontwerp door middel van een goede indeling. Tenslotte is een goed beplantingsplan van belang, met daarnaast voldoende groene. Bovendien zorgt creatief materiaalgebruik voor sfeer in de tuin. Er zijn diverse terrassen gemaakt om te genieten van het buitenleven.


Mooie strakke ruimtelijke achtertuin gerealiseerd in IJsselstein. Achterin de tuin is een schuurtje met kleine overkapping en een overkapping (met openhaard) gerealiseerd. Vrijstaande strakke terrasoverkapping.


Uw strakke terrasoverkapping plaatsen wij tegen uw woning aan of helemaal vrijstaand. Bij beide uitvoeringen kiest u voor of zonder zijpanelen. Helemaal naar uw eigen smaak.


Wij bedekken uw terrasverkapping met helder glas of mat glas. Is uw overkapping op het zuiden gericht? Als je het hout om de twee jaar behandelt met watergedragen beits, kun jij lang genieten van een mooie overkapping.


Omdat overkappingen ook smaakgevoelig zijn, hebben wij verschillende daken in ons assortiment: Lessenaarsdak De meest verkochte variant. Dit dak heeft een strakke uitstraling en regent het?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts