vrijdag 27 december 2019

Luchtbed zwemmen

Intex luchtbedden voor binnen. Ruim 2luchtbedden online. Grootste aanbo laagste prijs. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ontdek nu onze nieuwe collectie luchtbedden.

Eerst in huis, achteraf betalen! Van sportkleding tot kampeerspullen. Alles voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Van kleine dunne matrassen tot luxueuze dikke matrassen en zetels met bijgeleverde elektrische pomp.


Heerlijk om even tot rust te komen of te zonnebaden in uw eigen zwembad of op vakantie. Van simpele luchtbedden tot heuse drijvende eilanden! Een luchtbed voor in het zwembad is het ideale speelgoed voor een warme zomerdag.


Kinderen kunnen er op drijven en eindeloos mee spelen, zowel in het zwembad als in de zee.

Luchtbed voor in het zwembad. Ook een zeer luxe loungebed voor twee personen. Bekijk snel het grote assortiment luchtbedden. Voor 16:uur besteld is morgen in huis!


Op een luchtbed kunt u ongestoord in het water dobberen. Zowel kinderen als volwassenen zijn er gek op! Maak het zwemmen in je eigen zwembad of op vakantie nog leuker met zwembad speelgoed.


Ontspan op één van de vele zwembanden of luchtbedden , vergroot het plezier met opblaasdieren en voeg met duikspeelgoed een spelelement toe. Een goed luchtbed komt altijd van pas. Zo kunt u een luchtbed gebruiken als u thuis een extra slaapplek wilt creëren voor gasten.


Kies voor een zelfopblaasbaar luchtbed en het luchtbed zal in een mum van tijd zijn opgepompt. Een ander voordeel van deze luchtbedden is dat u ze met de ingebouwde pomp ook razendsnel kan laten leeg lopen. Kies uit producten vanaf € 00. Comfortabel, trendy of veelzijdig.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Dit luchtbed heeft de vorm van een Vintage Scooter. Duurzame luchtbedden en zetels om te ontspannen rondom uw zwembad.

Door de felle kleuren ziet dit luchtbed er vrolijk uit. Het luchtbed heeft een lengte van 1cm. Hoe fijn is het om te zwemmen met een opblaasbaar luchtbed in je zwembad. Onze excuses, het product is niet (meer) leverbaar. Koop andere producten van nl.


Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze winkel. Begin op onze of gebruik de zoekfunctie. Voor extra comfort tijdens het slapen, heeft het luchtbed een zachte bovenlaag.


Met een hoogte van centimeter is het luchtbed geschikt voor zowel outdoor gebruik als binnenshuis. In het luchtbed zit een voetpomp ingebouw zo pomp je hem gemakkelijk op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts