maandag 9 december 2019

Sporthotel bruurs zwemmen

U krijgt direct een bevestiging. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Betaal met iDeal of credit card. Hoge kortingen, boek online. Altijd real-time beschikbaarheid.


Bruurs Sporthotel Bespaar veel geld met Hotels. Je zoon of dochter bijna jarig?

We zetten de jarige job eerst flink in het zonnetje. We drinken samen ranja in het restaurant en pakken alle cadeautjes uit. Daarna gaan alle kids lekker sporten, zwemmen of iets anders leuks doen.


Zwemmen is een sport voor iedereen. Het is gezon gezellig én goed voor de conditie. Pure ontspanning in het zwembad. Of maak er je training van en doe mee met aquarobics of baantjes trekken in het 25-meter bad.


It has a restaurant, indoor tennis courts, and a well-equipped gym. Sporthotel Bruurs offers spacious rooms in historic Baarle-Nassau’s quiet and green countryside. It also has indoor and outdoor pools. The modern rooms are decorated in a mix of red and white. Each has a small seating area with a flat-screen TV.


Een constante kwaliteit van de zwemlesaanbieder, geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle en toetsmomenten bij het diploma zwemmen. Dus: kies bewust en ga voor zekerheid. De Internet Zwemscore Module is het meest gebruikte leerlingvolgsysteem voor zwemles in Nederland.


Het is mede-ontwikkeld en ondersteund door het Nationaal Platform.

Wij zijn nu voor de 2de maal op trainingskamp. U vindt ons in een van de rustigste en groenste gebieden van Noord-Brabant. Het complex beschikt over hotelkamers, drie indoor tennisvelden, twee squashbanen, een 25-meter binnenzwemba een volledig ingericht fitnesscentrum en een uitgebreid saunalandschap. ZOMERCURSUS ABC ZWEMLESSEN Wist je dat.


Je nu sneller je zwemdiploma kan halen? Wij bieden een zomercursus aan van weken. Clubleden kunnen tevens gebruik maken van het gezellige sportcafé, de ruime sauna’s en turks stoombad.


Op nog geen 1meter van het hotel ligt de bushalte Sportlaan en op steenworp afstand vind je een enorm bos, met een visvijver genaamd Visvijver. Zeer vriendelijk en behulpzaam personneel. Het ontbijt, de lunch en het 3-gangen diner in het hotel zijn van goede kwaliteit met versie producten. In de omgeving kun je uitstekend fietsen en wandelen.


Zaterdag januari kunnen jullie weer een duik komen. Nee hoor, want dan ken je trimzwemmen nog niet! Gevarieerd je conditie op peil houden met een instructeur die van wanten weet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts