donderdag 26 december 2019

Luxe barbecue

Specialistisch advies nodig? Kies uit 3producten vanaf € 210. We carry the largest selection of barbeques, barbeque accessories, specialty rubs and specialty sauces in Manitoba, and knowledgeable staff to assist you with any questions.


Luxe BBQ-pakket mét gasbarbecue, borden en bestek. Vóór uur bestel morgen gratis geleverd.

Ontdek wat je krijgt en bestel online. Neem een kijkje in de geweldige wereld van Haute Cuisine Catering. Vanaf personen ontvang je automatisch meerdere barbecues. Bij een combinatie waarbij je ook halal of vegetarisch bestelt, wordt standaard geen extra barbecue bij geleverd. Deze is natuurlijk wel los bij te bestellen tegen een meerprijs.


Geniet met nóg meer luxe Verras jouw gezelschap met een extra feestelijke aankleding op tafel. Voor maar € - per persoon extra wordt het vlees en de salades in porseleinen schalen gepresenteerd.

Maak met deze recepten een feest van je barbecue ! Dat is genieten met nóg meer luxe! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Wij hier thuis zijn nogal van de standaard barbecue : worstjes, speklapjes, sateetjes, broodjes en sausjes, het liefst home made.


Tot ik van mijn kookvriend Ivo vorige maand een aantal barbecue -foto’s kreeg geappt. Hallelujah er ging een wereld voor me open… Wat een fantastische producten had jij op de bbq liggen. Schotel je vrienden en familie een feestje voor. Geleverd met vele naasten en alle benodigdheden om direct de barbecue aan te steken. Niek van der Vlis Slagerij en Catering Al onze producten van vlees tot uitgebreide catering, worden vers en op ambachtelijke bereid.


U kiest dus niet alleen voor het. Met heerlijk vlees, verse vis en diverse salades en sauzen. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Bekijk nu ons uitgebreide assortiment barbecues. Meer geluksmomentjes buiten! In toenemende mate is de soort barbecue die je gebruikt een statussymbool aan het worden.

We willen kwaliteit, ook als het om buiten koken gaat, maar vooral ook indruk maken op de buitenwereld. Ambachtelijk vlees, verse salades, sauzen en stokbroden. Breng en ophaalservice Gratis geleverd met gasbarbecue, servies en bestek Wij maken schoon voor u. Hoe je de barbecue het beste aansteekt, kun je zien in de video barbecue aansteken. De temperatuur van de smeulende kooltjes is ideaal voor de barbecue. Het is dus niet de bedoeling om de kolen op je barbecue te zien branden.


Ons barbecuegerei uit roestvrij staal vormt de ideale hulpmiddelen bij het barbecueën. BBQ All-in de Luxe Vegetarisch Voor als u vegetarische gasten heeft. Dit pakket bestaat uit stuks vegetarisch vlees: hamburger, wrap, groenteschijf, worst, satespies en javaanse schijf en vegetarische salades.


Een luxe gasbuitenkeuken vraagt om een optimale bescherming. Deze luxe hoes van Weber, geschikt voor de Summit 600-serie, biedt deze bescherming. Uw buitenkeuken blijft er zomer na zomer uitzien als nieuw, dankzij het honderd procent all-weather materiaal van de hoes dat bestand is tegen alle weersinvloeden. BBQ De Luxe is een super gevarieerd BBQ menu. Vlees- en visgerechten om jouw barbecue feest te laten slagen.


Barbecue Vis en Vlees € 14.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts