woensdag 18 december 2019

Tuinhuis strak

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. De Hoeve Buitenleven is met jaar ervaring Dé specialist in Tuinhuizen en Blokhutten. Hoge kwaliteit en gratis geleverd. Geniet van uw nieuwe tuinhuis, snel gebouwd door echte specialisten. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment!


STRAKKE MODERNE TUINHUIZEN Als hedendaagse tuinliefhebber houdt u vast van de strakke belijningen van een modern tuinhuis in hout.

Woodstar stelt u Cubic en Cornic voor als toonbeelden van functioneel schoon in uw tuin. Linear valt op door zijn avantgardische look en Stricta is onze nieuwe aanwinst. Maak uw keuze uit onze houten moderne tuinhuizen ! Wij helpen u graag bij uw keuze voor een tuinhuis.


Sinds onze oprichting zijn we bezig om voor onze klanten de best passende oplossing te vinden. Hierbij waren we trendsetter bij de strak modern vormgegeven modellen. Het tuinhuis is voorzien van glazen schuifwanden, zodat de ruimte ook met koudere temperaturen kan worden gebruikt.


Tuinhuis met luxe overkapping geplaatst in Arnhem. Dit strakke tuinhuis met enkele of dubbele (schuif)deur is modern en past volledig in uw hedendaagse tuin.

De grote glaspartijen in de deur zorgen voor extra veel lichtinval. Nabehandelen met tuinolie of gekleurde beits. In België geplaatst maatwerk tuinhuis. Dit project is door onze klant ontworpen via de ontwerp uw tuinhuis module op onze website. Deze handige tool geeft de klant de mogelijkheid om zelf hun ideale bouwwerk samen te stellen.


U zoekt een strak , modern tuinhuis ? Wij hebben diverse moderne tuinhuizen en blokhutten die passen bij uw smaak. Moderne tuinhuizen met of zonder luifel vergroten het woongenot. Is jouw tuin wat moderner, en past een rustiek huisje niet zo goed bij jouw smaak?


Dan is dit moderne tuinhuis een mooi alternatief. Door het strakke , simpele ontwerp ademt het tuinhuis een rustige sfeer. Een perfecte plek om een goed boek te lezen en de wereld om je heen helemaal te vergeten.


Lijkt dit tuinhuis je wel wat? Model Box WPC, een strak tuinhuis in een nieuw jasje. Dit topmodel, wat op de markt al langer te verkrijgen is in het vurenhout en irokohout.


Is nu ook verkrijgbaar in WPC (wood plastic composite). Dit tuinhuis wordt voorzien van een schuifdeur met een aluminium frame (wat ook in grafietkleur beschikbaar is) en opaal gelaagd glas. Zeer duurzaam, strak , elegant en voordeliger dan u denkt!


De modelserie Kubus Tuinhuizen bij Brand Solide.

Een tuinhuis met een plat dak oogt strak en modern en kan ook perfect als aanbouw bij de woning voorzien worden. Bekijk deze kubus tuinhuizen direct online! De keuze van uitvoeringswijze van een tuinhuis met een plat dak is zeer gevarieerd en kan volledig op maat.


Het beste advies en de beste service bij de nummer van Nederland: Van Kooten! Bezorgen en monteren mogelijk. Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! U krijgt direct een bevestiging. Carport Ideeën Auto Afdak Ontwerpen Pergola-ideeën Achtertuin Pergola Kiosk Bloembakken Tuinen Speelplekken.


Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot. Deze tuinhuizen breken de ban met de tiroler tuinhuisjes met rood-wit geruite gordijntjes aan de binnenkant.


Vurenhouten berging met overkapping met plat dak. Wanden met vuren geschaafd rabat Berging met een hardhouten meranti deur en raam. Kunststof tuinhuis Milano - strak - modern - antraciet - top. Snel geleverd als bouwpakket of inclusief montage.


Azalp levert naast traditionele blokhutten ook diverse design blokhutten en moderne tuinhuizen. Met of zonder luifel en een prachtig dak, in verscheidene vormen. Een scherpe prijs vindt u op Azalp! Strak vormgegeven en netjes afgewerkt.


Ook een design of moderne blokhut moet betaalbaar zijn. Van een strak tuinhuisje , tot traditionele blokhut. Misschien gebruikt u uw tuinhuisje straks als opbergruimte.


Maar wij hebben ook tuinhuizen die geschikt zijn als extra kantoor, atelier of zelfs als gastenverblijf. Denk naast uw tuinhuisje , ook na over bijpassende tuinmeubelen, in de vorm van een loungeset.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts