vrijdag 27 december 2019

Lijm muizen

Specialistisch advies nodig? Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Muizenlijm is lijm speciaal voor muizen lijmvallen. Als u de lijm los aanschaft dient u een groot stuk hout of karton in te smeren met deze speciale lijm voor muizenbestrijding.


Gewoon lijm erop en vangen die hap. Ziektes krijgen erdoor zijn en is erger.

Onzin klare onzin dat het verboden is. Beest is gevangen en zichzelf tot dood gestress. Soms zijn muizen net even te slim om netjes in een val of klem te lopen. Met een lijmval zullen zij vast blijven plakken en niet meer kunnen ontsnappen. Ook is het oppervlak van een lijmval vaak groot waardoor de vangkans extra groot is.


Wij bieden kant en klare lijm - en kleefvallen van diverse sterktes aan die u snel kunt opzetten. Er zijn potten en tubes speciale lijm genoeg te koop via diverse webwinkels. Lijmplanken maken is niet zo heel erg moeilijk.


Men doet deze lijm op een stukje karton en je hebt zelf een lijmplanken gemaakt.

Wist u dat het gebruik van lijmplanken en lijmvallen voor het vangen van ratten en muizen verboden is ? Behoudt zijn kleefkracht extreem lang en is water- en vochtbestendig. Perfect aan te brengen op een houten plankje en is idaal in: Huizen, fabrieken, ziekenhuizen, supermarkten, opslagruimtes, stallen, boerderijen en alle andere plekken waar maar ratten, muizen en insect voorkomen. Deze lijmplank is perfect om insecten en muizen mee te vangen. De kant en klare lijmval is klaar voor gebruik. Door de speciale formule van de lijm droogt deze niet op.


Je kunt ook iets lekkers op de muizen lijmvallen leggen om het extra aantrekkelijk te maken. Wanneer de muis dan op de lijmvallen komt plakt deze vast in de lijm. De muizen gaan dan ook heel snel dood van stress of honger en dorst. Het gaat zelfs zo ver dat muizen soms hun eigen pootjes doorknagen om maar los te komen.


Muizen en ratten vangen zonder rattengif? Doe het met de BSI lijmtube. Knijp de lijm uit op een stukje karton, leg er een stukje kaas op en laat het geur- en kleurloze product zijn werk doen. Het product is ook geschikt voor het vangen van insecten. Bekijk ons grote assortiment computermuizen van vele merken.


Alle Merken - Snelle Levering - Bestel Nú! U kunt de kleeflijm gebruiken om muizen en (kleine) ratten te vangen door de lijm te plaatsen op een houten plank. Daarnaast kunt u met de lijm verschillende insecten vangen, zoals bijvoorbeeld dazen.


Ze vreten het spul van de valletjes op, en rennen weg voordat de val dicht klapt, zo lijkt het.

Ik heb het eten allemaal in boxen gedaan, zodat er geen voer voor hun ligt, toch blijven ze komen. Ik was bij de dierenzaak, daar vonden ze lijm zielig, omdat muizen voor hun leven vechten. Deze muizen lijmval kunt u herkennen aan de speciale lijm die wordt gebruikt, een lijm dat niet uitdroogt. Wij verkopen een muizen lijmplank van onder andere het merk Victor. Heb je last van houtworm, dan moet je zonder twijfel snel deze houtworm bestrijden.


Voor het bestrijden van houtwormen kies je voor de spray van HGX of de vloeistof van Perfacs. Ook voor de bestrijding van andere ongedierte zit je bij GAMMA goed. Denk hierbij aan de bestrijding van vliegen, wespen, slakken en muizen.


De bytrap muizen lijm is een makkelijke, snel aan te brengen en non-toxische (niet giftig) muizen lijm. De lijm kan makkelijk aangebracht worden op bijvoorbeeld een stukje karton of een plankje hout. Met deze lijm kunt u niet alleen muizen vangen maar ook (kleine) ratten, kakkerlakken en andere kleine insecten. Vind de beste selectie lijm voor muizen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit lijm voor muizen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Kant en klare muizen lijmplankjes zijn eenvoudig en snel toepasbaar om muizen weg te vangen.


De lijmplanken zijn reukloos en zonder gif en door de speciale formule droogt de lijm niet uit. Ook kunt u gebruik maken van muizen lijmplanken met een speciale vanille geur waardoor de muizen sneller aangetrokken worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts