maandag 23 december 2019

Wit aluminium

Bewezen kwaliteit en elegantie voor de laagste prijs! Schiet op, deze aanbieding loopt binnenkort af. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Al het wit in een foto wordt uit de ondergrond gehaald.

Bij een foto op aluminium zorgt een witte ondergrond voor heldere kleuren. Een uniek product voor zowel particulieren als bedrijven. We drukken de wittinten uit je foto namelijk niet af, hierdoor krijgt de foto een trendy aluminium optiek. Stevig, vormvast aluminium van mm dik.


UV-bestending, geschikt voor binnen én buiten. Aluminium is zeer geschikt voor je mooiste zwart- wit foto. Een foto op aluminium is beschikbaar in veel verschillende formaten en verkrijgbaar in geborsteld en wit. Kies voor geborsteld aluminium waarbij in de witte gedeeltes van je foto de structuur naar voren komt.


De metalen ondergrond geeft een stoere industriële look aan je favoriete foto.

De aluminium plantenbakken worden vervaardigd uit mm aluminium (andere diktes op aanvraag). De bovenrand van de plantenbakken is dubbel omgezet wat de plantenbakken een tijdloze, stoere uitstraling geeft. Raamdecoratie heeft naast een praktische ook een esthetische functie. Met aluminium jaloezieën in een goed passende tint zorg je voor een mooie, strakke look.


Een aluminium profiel kan dus niet missen in uw doe-het-zelfproject. Foto op aluminium Foto op aluminium dibond af laten drukken? Bij ons kun je kiezen uit een foto aluminium op geborsteld of op wit aluminium , op een aluminiumplaat van mm dik.


Zo werd aluin onder meer gebruikt om bloedingen te stelpen. Het is echter niet eenvoudig het metaal uit aluin vrij te maken. De voordeligste aanbieder van aluminium profielen, buizen, strips en platen online!


Alle uitvoeringen: - Brut - Geanodiseerd - Gepoedercoat (alle RAL kleuren) Via onze webshop kunt u uur per dag en dagen in de week uw bestellingen plaatsen. Witte aluminium naambordjes? Ontwerp je eigen witte aluminium naambordje! Op zoek naar een wit aluminium naambordje voor bij de voordeur? In onze naamborden-editor kunt u eenvoudig uw eigen ontwerp maken en bestellen.


Paul de Wit is een plafond- en zonweringbedrijf met al meer dan jaar ervaring in verkoop en montage van plafonds. Dit in het bijzonder bij particulieren. U vindt bij ons niet alleen platen van gelakt aluminium , maar u kunt tevens kiezen uit verschillende kleuren gecoate staalplaten en bepalen in welke afmeting u de aluminium plaat (of platen) geleverd wilt hebben.

Waaronder natural, rvs look, vooraf gelakt en gepoedercoat. Bekijk alle varianten op Storax. Je hebt keuze uit geborsteld aluminium , perfect voor een mooie zwart-witfoto, of aluminium met een witte toplaag waarop je kleurenfoto goed uitkomt. Personaliseer uw foto op aluminium.


Door de voorgeboorde gaten kunt u de RVS Afstandhouders eenvoudig monteren. Staat het door u gewenste profiel of specifieke maat er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Ons assortiment is veel breder dan wij op de site kunnen tonen.


Tevens kunnen wij alle bovenstaande profielen ook leveren in blank geanodiseerd aluminium of gepoedercoat in elke RAL-kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts