maandag 9 december 2019

Kettler tuintafel strekmetaal

Ruim assortiment Tuinmeubelen uit voorraad leverbaar. Bestel veilig online bij Obelink. Grootste assortiment van Europa. Door het stalen onderstel heeft de tafel een hoge stabiliteit, met mooi gevormde tafelpoten. Deze strekmetaal tuintafel is rond en heeft een doorsnede van cm.


Dit zorgt ervoor dat je met minstens personen aan de tuintafel kunt zitten. De tafel is gemaakt van strekmetaal en daarover is een coating gemaakt. Dit maakt dat de tafel een lange levensduur heeft. De grote tuintafel heeft een rechte poot wat ervoor zorgt dat deze een strak design heeft. De tuintafel is volledig van staal wat er voor zorgt dat deze super stevig.


Verkrijgbaar bij De Wit Schijndel! Strekmetaal gaat jarenlang mee! Uit onze collectie tuinmeubelen. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Scherpste prijs van NL, Kijk snel.


Meubels voor de laagste prijs. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Tuintafels online bij LIDL. Bekijk ons gehele tuinmeubelen assortiment online. Kies uit 6producten vanaf € 250.


STRUK - grote glazen tafel - eettafel buiten - HBD x 1x 1antraciet. Wiegers XL, de tuintafel specialist van Nederland! De gebogen tafelpoten zorgen voor een gezellige uitstraling.


Het strekmetalen tafelblad heeft kleine openingen zodat er geen water op de tafel blijft staan. De tafel heeft een erg lange levensduur door de sterke coating die er op aangebracht is. Alle teak tuintafels worden gemaakt van hout met het FSC keurmerk. Dit betekent dat het hout afkomstig is van gecontroleerde plantages. Let op: in tegenstelling tot wat de foto toont, zit er géén parasolgat in het midden van de tafel.


Verzendkosten vanaf € 10- gratis! U vindt hem bij De Wit Schijndel, nummer in tuinmeubelen. Door de stoere uitstraling van enkele designs kunnen deze prima in combinatie met een modern tuininterieur, maar door het gebruik van staal heeft het ook een klassiek toon. Kettler strekmetaal cm.


Vind kettler tuinmeubelen als je nu zoekt. Mazz Tuinmeubelen is dé specialist in tuinmeubelen. In onze showroom in Leeuwarden hebben wij veel tuin- en loungesets opgesteld. Ook vindt u hier een uitgebreide.


Door zijn universele uitstraling eindeloos te combineren. Altijd dé perfecte tuintafel voor jou in ons ruime assortiment Bekijk nu aanbiedingen en bestel deze nú gemakkelijk online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts