woensdag 18 december 2019

Smartphone reparatie groningen

Specialistisch advies nodig? Alle vacatures in Groningen. Betrouwbaar Klantbeoordeling: 9. Bestel je mobiele telefoon online bij mobileunlimite deze wordt dezelfde dag nog verzonden. Of kom langs in onze winkel in Groningen. Problemen met het opladen van uw apparaat of een ander probleem?


Is uw telefoon, tablet of computer kapot of beschadigd? De meest voorkomende problemen weten wij in korte tijd op te lossen. Vul onze opstuur formulier hier in. Wij nemen binnen uur contact met u op via Mail of Telefoon.


En u bent klaar om uw telefoon op te sturen voor reparatie. Tablet reparatie in Groningen. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van reparaties voor iPads.


Pads zijn helaas breekbaar en reparatie kan heel duur zijn. Telefoonstore repareert wanneer het u uitkomt waarbij snelheid en service bovenaan staan. Bent u op zoek naar reparatieservice in Groningen ? Zonder afspraak direct gerepareerd. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid.


Hulp nodig bij je telefoon, tablet of laptop? Bij iRepair is je toestel altijd in goede handen. Wij voeren vakkundig, professioneel, en snel alle reparaties uit voor. In principe kunnen alle reparaties worden opgelost. Als we uw telefoon ontvangen voor reparatie zullen wij precies aangeven hoeveel tijd het gaat kosten voordat u hem weer kan ophalen.


Daarnaast kunt u ook altijd langskomen als u advies nodig heeft. Naast de gangbare merken zoals Apple of Samsung, zijn er ook vele andere. Met al meer dan jaar ervaring weten onze mensen in één oogopslag en met een paar korte vragen meteen raad met jouw kapotte telefoon.


Wij hebben meerdere servicepunten door het hele lan waardoor je gemakkelijk terecht kunt voor reparatie bij een servicepunt bij jouw in de buurt. Op afspraak wordt jouw toestel binnen minuten gerepareerd. Flatscreen televisie defect? Deze vindt u terug op onze prijslijst. Wij zijn gevestigd in het voormalige Philips gebouw aan het sontplein te Groningen , naast het Shell tankstation.


U kunt op slechts enkele meters van onze voordeur het eerste uur gratis parkeren op de parkeerplaats aan het Sontplein. Duurt uw reparatie toch langer? Dan vergoeden wij uw parkeerkaartje.


Laat je mobiele telefoon of tablet door ons onderzoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts