woensdag 25 december 2019

Smeedijzeren sierhekwerk

Sierhekwerk voor de scherpste prijs. Tuinafscheidingen vanaf € 135. Ruim 1soorten op Beslist. Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Want bent u op zoek naar een smeedijzeren hekwerk op maat? Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Voor een voordelige smeedijzeren hekwerk, volledig in de juiste maat en stijl die u wenst, bent u bij HandyFerro aan het goede adres. Naast standaard smeedijzeren poorten leveren wij ook maatwerk hekwerken. Hekwerken, sierhekwerk of tuinhekwerk op maat.


Stalen en houten hekwerken! Smeedijzeren hekken zijn hekwerken met een klassieke uitstraling en afwerking. Een mooi smeedijzeren hekwerk geeft uw aanzicht meerwaarde, zorgt voor veiligheid en kan bij een poort worden voorzien van een automatische poortopener.


Een sierhekwerk siert uw tuin en is een sfeervolle omheining van uw tuin of erf.

Wij smeden uw hekwerk op maat, leveren en monteren desgewenst ook de intercom inclusief elektrische bediening. Betreft het hekwerk zijn er twee soorten modellen leverbaar, namelijk het Standaard en het Classic model. De Standaard modellen hebben een robuuste uitstraling, met over de lelies een gebogen spijl. Wij hebben een groot assortiment sierhekwerken tegen scherpe prijzen met keuze uit verschillende afmetingen, kleuren en hekpunten. Mogelijke modellen sierhekwerk en sier-slootwaaier.


Per model kunt u vervolgens een poort verder naar wens ontwerpen. Klik op de pijlen om alle modellen te zien. Heeft u zelf nog iets anders in gedachten, dan kan dat zeker ook! Deze voorbeeld-modellen dienen enkel als.


Metalen tuinhekken tegen lage prijzen. Bestel hier tuinafscheiding online. Nieuw in ons assortiment zijn de basketbalpalen, korfbalpalen en voetbalgoals met toebehoren. U bent gegarandeerd van stijlvolle smeedijzeren hekwerken met een lange levensduur!


Interflex sierhekwerk heeft een ruim assortiment aan hekwerk, poorten, palen en diverse accessoires. Betreft de poorten, hierin zijn vele opties mogelijk, waarbij er gekozen kan worden tussen ons standaard en classic model. Het assortiment bestaat uit diverse looppoortjes en dubbele inrijpoorten. Ben je op zoek naar een prachtig sierhekwerk voor in de tuin?


Om het beste resultaat te bereiken worden onze sierhekken altijd in overleg met u ontworpen.

Wij leveren al meer dan jaar sierhekwerken in het Noorden van Nederland. Welk model of optie u ook voor ogen hebt! Mocht u al een ontwerp op papier hebben dan kunnen wij hier uiteraard ook direct mee aan de slag. Indien u zelf helemaal geen idee heeft kunt u hieronder een groot scala van onze modellen sierhekwerk bekijken. Al onze sierhekwerken worden speciaal voor u op maat gemaakt en de gebruikte materialen zijn van de beste kwaliteit.


Daarnaast vinden wij service en bereikbaarheid erg belangrijk. We maken daarom duidelijke afspraken en geven u goed advies. Zo kunt u jaren plezier hebben van uw sierhekwerk ! Gert Driessen in Genemuiden is uw leverancier van sierhekwerk op maat. Of een variatie op een bestaand ontwerp? In overleg is elke gewenste vorm of stijl mogelijk.


Zeker bij de aanschaf van een nieuw sierhekwerk , met of zonder sierpoort, adviseren we een goede vergelijking te maken van hekwerk specialisten in uw regio. Oud sierhekwerk is vaak gemaakt van gietijzer, maar tegenwoordig wordt sierhekwerk gemaakt van staal. Dit omdat staal een betere treksterkte heeft t. Voor een mooie en sierlijke uitstraling van uw tuin, woning of balkon is het een optie om sierhekwerk te laten plaatsen.


Kunt u geen keuze maken uit de bestaande varianten van smeedijzeren sierhekken of sierpoorten van gietijzer? Dan is het mogelijk om zelf uw hekwerk te ontwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts