maandag 16 december 2019

Tuinhuis modern

Wilt u een nieuwe moderne tuinhuis? Wij realiseren uw droom tuinhuis! Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Zoekt u meer informatie over ons?


Benieuwd wat wij al gemaakt hebben?

Opzoek naar onze werkwijze? Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Tijdelijk met Procent Korting. Strakke lijnen, aluminium hoeken en geen dakoversteek zorgen voor een eigentijdse sfeer.


De grote glaspartijen in de deur zorgen voor extra veel lichtinval. Nabehandelen met tuinolie of gekleurde beits. Kies voor de moderne en designvolle blokhutten van Azalp.


Met jarenlange ervaring hebben wij altijd wel een passende blokhut die helemaal voldoet aan uw wensen.

Als hedendaagse tuinliefhebber houdt u vast van de strakke belijningen van een modern tuinhuis in hout. Woodstar stelt u Cubic en Cornic voor als toonbeelden van functioneel schoon in uw tuin. Linear valt op door zijn avantgardische look en Stricta is onze nieuwe aanwinst.


Maak uw keuze uit onze houten moderne tuinhuizen! Modern tuinhuis - De nieuwste trends. Door de robuuste uitstraling komt het eiken erg goed tot zijn recht. Het zorgt voor een exclusieve en authentieke uitstraling.


Bovendien zorgt eikenhout voor een betrouwbare basis voor een modern tuinhuis. En een luxe tuinhuis is zelfs prima te gebruiken als verlengstuk van uw woning. Ruim assortiment moderne tuinhuizen. Waar u uw moderne tuinhuis ook voor wil gebruiken bij ons vindt u wat u zoekt. De moderne tuinhuisjes met plat dak uit de Basic en ECO serie zijn met name geschikt voor wie op zoek is naar een modern tuinhuis met plat dak tegen een scherpe prijs met een snelle levertijd.


De wanden worden gemaakt in het blokhutsyteem met doorlopende hoeken of een slim stapelsysteem met gladde hoeken d. Op zoek naar een modern , stijlvol en trendy tuinhuis ? Door onze verschillende bouwsystemen en onbegrensde maatwerkmogelijkheden bent u bij ons aan het juiste adres. Van een klein tuinhuisje tot een nieuwe eigentijdse buitenliving, het is aan u. Een modern tuinhuis met prachtig design.

Hermes moderne tuinhuizen zijn volledig op maat samen te stellen. Gaat u voor een tuinberging (met of zonder overstek) of een tuinhuis met overkapping? Hermes tuinbergingen worden gemaakt met onze eigen EPS sandwichpanelen die ervoor zorgen dat uw tuinhuis onderhoudsvrij en geïsoleerd is. Geen uren meer langs diverse bouwmarkten en tuincentra. Van tuinhuizen en schuttingen tot sierbestrating en grind.


Topmerken, passend advies en de juiste service. U krijgt direct een bevestiging. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Bent u op zoek naar een tuinhuis met een moderne uitstraling? Een strak design, plat dak en moderne kozijnen?


Net zoals in moderne tuinen gebruik wordt gemaakt van nieuwe materialen geldt dit ook voor. De aanschaf van een modern tuinhuis is immers een investering voor meerdere jaren. En dat is niet voor niets.


Houd daarom bij het kopen zeker rekening met deze factoren: Budget. De prijzen van onze moderne tuinhuizen variëren van een paar honderd tot een paar duizend euro. Bedenk daarom goed wat het budget is voor uw nieuwe tuinhuis. Als u denkt aan Lugarde, dan denkt u aan kwaliteit. Dit komt door onze niet te evenaren prijs-kwaliteitverhouding.


Lugarde is marktleider in Nederland en Engeland. In uw eigen houten tuinhuis kunt u van alles doen, creëer bijvoorbeeld een tuinkantoor of een fitnessruimte. Wilt ook zomers bij uw tuinhuis genieten van de lange avonden?


Dat kan met een modern tuinhuis met veranda. U kunt lekker onder uw overkapping plaats nemen en genieten. Zie hier een aantal voorbeelden van onze tuinhuizen met overkapping die recent zijn geplaatst bij onze klanten. Dit moderne houten tuinhuis met overkapping Groningen (ook wel een veranda of een luifel genoemd) is een echte hardloper.


Het tuinhuis is ideaal om bijvoorbeeld als bergruimte te gebruiken en de veranda om heerlijk onder te zitten. Bij ons zult u dus geen productieserie tuinhuizen tegenkomen. Wij zijn immers de makers van mooi maatwerk. En wat het leuke is aan onze werkwijze is dat de tuinhuizen toch nog portemonneevriendelijk blijven. We zorgen ervoor dat uw luxe tuinhuis naadloos bij uw tuin aansluit.


Of u hem nu gaat gebruiken als modern tuinhuis of als poolhouse, gastenverblijf of dierenverblijf, door al uw wensen mee te nemen in het uiteindelijke ontwerp komen we tot een maatwerk product waar u jaren plezier van heeft. Zelf een tuinhuis bouwen lijkt een behoorlijke opgave, maar met duidelijke bouwplannen moet het lukken! Wij hebben huisjes voor je op een rijtje gezet. Een tuinhuis heeft veel toegevoegde waarde in uw tuin. Het is de perfecte oplossing om extra leefruimte te creëren.


Tuinhuizen: alles is mogelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts