dinsdag 10 december 2019

Kraan installeren

Bespaar tot wel via kiesproduct. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Deze kluswijzer gaat u hierbij helpen. Allereerst gaan we vaststellen wat voor kraan de ideale vervanging is.


En vervolgens leggen we per kraan uit hoe u de kraan kunt vervangen.

Hou rekening met de hartafstand en koop een kraan die ‘past’. De hartafstand is de afstand tussen het midden van de warmwaterleiding en het midden van de koudwaterleiding. Badkranen hebben een hartafstand van ongeveer 150mm. Douchekranen hebben een hartafstand van 120mm of 1mm. Moderne thermostaatkranen een standaard hartafstand van 150mm.


Bij het plaatsen van een Quooker kraan moet je ten eerste rekening houden met de grootte van de kraan. Wanneer je nooit eerder een mm kraan in je aanrechtblad hebt geha moet je dit eerst aanpassen. Het is belangrijk om eerst de kraan te installeren en daarna het reservoir.

Hier vind je een stappenplan voor beide installaties. Kokendwaterkraan van Quooker. Veilig en tijd- en energiebesparend. Met één draai aan de knop kokend water uit de kraan.


Nieuwe kraan op de wastafel plaatsen. Een wastafelkraan aansluiten is een relatief simpele klus. GROHE Rapid SL Installeren. Dit stappenplan gaat uit van een kraan met een waste- of pop-up-hendel, waarmee je de afvoerplug kunt sluiten en openen. Met dit filmpje lukt het zo.


Kraan vervangen: Onder de kraan zitten twee slangen of pijpjes, draai deze bij de eerste koppelingen los. Gebruik hiervoor een waterpomptang en Bahco schroefsleutel. Leg een dweil in het gootsteenkastje om water op te vangen wat nog uit de leiding lekt. Ga op je rug onder de kraan liggen en maak de bevestiging van de kraan aan de onderkant los.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Omwikkel de schroefdraad van de S-koppelingen met een paar lagen teflontape, in de draairichting, dus met de klok mee. Schroef de koppelingen terug in de muurplaat tot de hartafstand tussen de koppelingen dezelfde is als de hartafstand van de kraan (in principe 16cm).


Controleer of de kraan waterpas zal komen te staan. Wij installeren meer dan 10.

Kies daarom voor de installatie van uw kraan voor loodgieter. Kraan Bouwcomputing is dé ERP specialist in bouwsoftware. Doe een beroep op Werkspot om kranen te vervangen, repareren en plaatsen. Plaats je opdracht op het platform en kom in contact met geïnteresseerde professionals.


Schakel voor het installeren van uw kraan een erkende loodgieter in. Hiermee haalt u kwaliteit in huis, waardoor u garantie heeft op de installatie en de kraan. Nooit meer een lekkende of vastzittende kraan.


We leveren ook nieuwe kranen, keukenkraan, wasmachinekraan, mengkranen. En dit van alle bekende merken. Wanneer u een nieuwe kraan aansluiting in uw keuken wenst dan komen wij graag vrijblijvend langs om samen met u de mogelijkheden te bespreken en u een passende offerte op maat aan te bieden.


Elegant, chic, mysterieus, maar ook stoer en uitgesproken. Met haar donkere looks trekt ze je aandacht en verleidt ze je tot het maken van de meest hemelse gerechten. Een kraan met een ravissante schoonheid. Quooker installeren : monteren kraan Wanneer je weet waar de Quooker moet komen, kan de vakman de Quooker installeren. Hiervoor maakt hij de juiste uitsparing in je aanrechtblad en zorgt hij dat de Quooker naadloos op je aanrecht komt.


Heb jij een Quooker Flex gekocht? Dan verschilt de installatie net iets van de andere kranen. De flexibele slangen zijn los, nu gaan we verder met de kraan.


Zorg ervoor dat je de keukenkraan tijdens het demonteren goed vast houd of vraag iemand om dit te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts