maandag 9 december 2019

Terras gasheaters

Alle merken terrasverwarming online. Terrasverwarming, gas en elektrisch, voor elke toepassing. Topmerken, deskundig advies, super service.


Gevelheaters zijn ideaal voor terrassen die tegen een pand liggen of overkapt zijn. Patioheaters en flameheaters worden aangesloten op een propaan gasfles, die in het toestel geplaatst wordt.

Hierdoor zijn deze heaters verplaatsbaar en flexibel inzetbaar. Met behulp van onze filter bepaalt u zelf, eenvoudig de juiste gasheaters voor uw situatie. SBM gasheaters zijn zeer compact, waardoor ze subtiel en eenvoudig zijn te monteren op elk terras.


Ze zijn uitgevoerd in RVS en gaan daardoor langer mee. De XDI keramische heater is speciaal ontwikkeld voor horeca- terrassen : ze zijn robuust, warmen razendsnel op en zijn beschikbaar in diverse kleuren. Uw specialist in terrasverwarming: groot aanbod infrarood en gasheaters.


Wilt u uw gasten ook in de winter van het terras laten genieten, of zelf in de frisse avonduren comfortabel op uw eigen tuinterras zitten?

Zo kunt met deze terrasheater ook bij wat killer weer buiten genieten of de zomeravonden nog langer maken. Onze terrasheaters worden compleet geleverd met drukregelaar, slang en een set wieltjes. Voor de gasheaters die u bij Kühlkamp in de webshop vindt, heeft u altijd een gasfles nodig. De heaters zijn wel nadrukkelijk in de omgeving aanwezig omdat ze groter zijn dan hun elektrische variant.


Naast de hoge modellen vindt u ook lage gasheaters in ons assortiment. Het voordeel van gasheaters , is dat deze overal te plaatsen zijn. Of dit nu op het balkon, in de tuin of op het terras is: de gasheater werkt altijd.


Wel is verwarming door middel van een terrasverwarmer op gas een stuk windgevoeliger dan elektrische verwarming. Vrijwel alle gasheaters in ons assortiment werken op propaan. Propaan verbrandt efficiënter dan butaan en is daardoor beter voor het milieu.


Ook gasheaters zijn er in vele varianten. Hangend aan de muur of staand op een terras zoals de Lounge heater of de Flame heater. Eén van de bekendste modellen is misschien wel de paddestoel. Deze gasheater wordt erg veel verkocht.


Zowel op het horecaterras als bij mensen thuis komt u deze gebruiksvriendelijke heater tegen.

Kom snel kijken voor een terras verwarmer waar u het warm van krijgt! Een warm onthaal in de showroom waar een terras verwarmer op infrarood kunt bekijken. Hoewel u een eerste indruk opdoet via de website, is een foto niet de beste manier om een keuze te maken voor een nieuwe terras verwarmer. Het meest indrukwekkend zijn de charismatische flameheaters die uw tuin op een vriendelijke manier in vuur en vlam zetten.


Voor tuinfeestjes is een tafelmodel terrasverwarmer bij uitstek geschikt. Met een sfeervolle gasheater wordt op het terras zitten een feest. Ze zijn daarom zeer geschikt voor zowel tuinen, patio’s, lounges als terrassen.


Gasheaters zijn verkrijgbaar in vele modellen en diverse kleuren. Staande gasheaters werken op propaan- of butaangas. Op dit terras staat veel win kies daarom voor een type terrasverwarmer dat vrijwel niet windgevoelig is.


Kijk ook weer naar het gegeven warmtebereik in vergelijking met de grootte van het oppervlak dat je wilt verwarmen. Wellicht heb je terrasverwarmers nodig om het hele terras te verwarmen. Gebruik geen flameheater op dit terras.


Eurom Area lounge heater 9. Perfect voor een mooie warmte op uw terras voor hotel restaurant of cafe. Deze professionele terrasverwarmer met een bereik tot meter is de ideale tuin accessoire voor. Bedenk hoeveel miedere heater zou moeten verwarmen. Heeft u bijvoorbeeld een terras van 16m dan kunt u kiezen voor één heater van 16mof twee van 8m2. Let wel dat dit richtlijnen zijn die fabrikanten hebben aangegeven bij tests in ideale omstandigheden.


Kleur naar keuze Gratis advies Levering uit voorraad! De eurom terras lounge heater area is een krachtige terrasverwarmer werkend op propaan butaangas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts