vrijdag 20 december 2019

Serre veranda

Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Grootste assortiment Serres. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Haal de beste tickets nu bij ons, zodat je straks kan ontspannen en genieten. Eenvoudig annuleren tot uur voor je boeking - no questions asked.


Serre Exclusief staat voor de beste kwaliteit serres tegen eerlijke prijzen.

Wij leveren maatwerk serres in heel Nederland. Vrijblijvend advies op locatie! De prijs voor een Saphir is dan 14.


Bij een rechthoekige serre gaan we er van uit dat het gebruikt gaat worden als woonruimte. Met een aluminium serre krijg je een prachtige verbinding tussen huis en tuin. Het lichte en sterke materiaal voor de deuren en kozijnen past perfect bij een moderne woning.


En u hoeft niet bang te zijn voor het lichtverlies van een plat dak, want met een serre haalt u rondom én boven u het daglicht naar binnen. Of het nu koud is buiten of juist warm, lente, zomer, herfst of winter, in onze serres is het altijd goed toeven.

Al onze serres hebben een constructie van duurzaam aluminium. Een veranda hoeft niet duur te zijn. Vooral niet als u deze koopt bij Fonteyn Outdoor Living Mall.


Met een afdekking in uw tuin kunt u de warme zomeravonden verlengen. Een aluminium veranda wordt ook wel een terrasoverkapping, overdekt terras of soms afdak genoem in alle gevallen kunnen wij u verder helpen. Het liefst zit u het hele jaar in uw tuin en dat kan met een veranda. Waar een serre een aanvulling op uw huis is, is een veranda een verlengstuk van uw tuin.


Met een veranda haalt u een stukje van uw woning naar buiten. De veranda ’s van Serre Bouw Brabant. Zo weten we zeker dat de veranda aansluit op al. Wist u tevens dat met een serre de waarde van uw woning stijgt?


Investeren in een serre is dan ook zeker de moeite waard. De glazen serres van Tuinmaximaal zijn voordelig geprijsd en van hoge kwaliteit. Bij uw zoektocht naar de ideale serre , een schuifpui of een vouwwand mag een bezoek aan onze showroom niet ontbreken. Hier treft u een groot aantal serres , tuinkamers, schuifpuien en vouwwanden in een schitterende parkachtige omgeving aan.


De serres verschillen van elkaar qua kleur, vorm, materiaal en afmeting. Kijk rustig rond op deze site voor een eerste kennismaking met Mooieverandas. Maar wilt u echt een veranda kiezen die past bij uw smaak en uw woning, kom dan vooral naar onze showroom in Zwanenburg… Daar vindt u de grootste veranda -collectie van Europa, met vele tientallen veranda ’s op ware grootte!

Reis zonder zorgen met GetYourGuide! Met klantenservice, altijd en overal. De daken kunnen overspannen worden met een afmeting van maar liefs meter.


Alles is maatwerk, u krijgt een veranda die bij uw huis past en bij uw eigen smaak. Ons eigen montageteam zorgt ervoor dat alles vakkundig wordt gemonteerd. Doek voor Veranda en Serre zonwering. Het microgeperforeerde doek, bekend onder de naam Soltis, bestaat uit een fijn weefsel van polystergaren.


Het doek is uiterst stabiel, onvervormbaar, scheurvrij, ongevoelig voor vocht en warmte en rot- en schimmelvrij. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Al ruim jaar ontwerpen en maken wij houten serres en veranda ’s op maat.


Producten die naadloos passen bij de stijl van jouw woning, dat is de kracht van Niek Roos. Door het gebruik van hout zijn de mogelijkheden oneindig, van strak en minimalistisch tot klassiek en landelijk. Alsof het er altijd is geweest. We komen de stalen deuren, ramen, serres en puien overal tegen.


Staal is helemaal hip op dit moment! Niet alleen in stoere, industriële woningen…ook in landelijke huizen zijn ze regelmatig te vinden! De stalen kozijnen hebben een stoer en stevig. Bij Serre Bouw Brabant begrijpen we deze trend wel.


Innovatieve zonwering voor overkapping, serre, veranda of andere glazen daken. Natuurlijke klimaatbeheersing voor uw overdekte terras. Een serre, veranda of tuinkamer is extra woonruimte, en missen wel de aangenaamste ‘woonkamer’ in uw huis en tuin.


Hoe vaak u deze ruimte kunt gebruiken heeft alles te maken met het klimaat. De mogelijkheid bestaat om de veranda zonwering zowel aan de bovenzijde van het dak te plaatsen als aan de onderzijde. Naast het brede assortiment veranda ’s en tuinkamers, heeft Verasol ook een uitgebreid aanbod opties en accessoires, zoals glasschuifwanden, aluminium kozijnen en schuifpuien, zonwering, zonnedoeken, verlichting en verwarming om uw veranda of tuinkamer naar wens in te richten. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe serre en de aanpassing van onze begane grond met vloerverwarming en betonvloer.


We zijn onder de indruk van de kwaliteit van de materialen en de kennis en vakmanschap van de mannen op de werkvloer. Daarnaast heel prettig in de omgang en meedenkend in voorkomende probleempjes en advisering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts