maandag 16 december 2019

Spul tegen spinnen

Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Spinrag ziet er lelijk uit en zowel mens als dier kunnen bang zijn voor de spin. De spinnen komen dan hun schuilplaats uit.


Vooral in juni en september kom je dus de meeste spinnen tegen in het huis. Het is eigenlijk ook onmogelijk om elke spin in je huis tegen te gaan.

Waar verschuilen spinnen zich Binnenshuis zijn er veel spinnen te vinden. Daarom loont het om tijdens het schoonmaken extra je best te doen om ook deze plekjes schoon te maken. Houd ze buiten door horren te plaatsen of ramen en deuren te sluiten. Pepermuntolie is ook nog een middel waar spinnen een grondige hekel aan hebben.


Heeft voor ons een goed middel tegen spinnen , het was dit jaar vreselijk. Maar voor volgend jaar willen wij graag een goed middel, wij hebben al vaak laten spuiten maar dat hielp niet echt goed Vraag gesteld door: C. Spinnen weghouden uit je huis en tuin. Het spul werkt uitsteken ik kan het iedereen aanraden die van vliegen, spinnen en zilvervisjes af wilt.


Als u het vlot en professioneel wilt, stuur dan een mail naar infoafdelingdierplagen.

Op die manier voorkom je dat spinnen je huis binnenkomen en moedig je ze aan om weg te gaan. Door te spuiten met sprays en afweermiddelen neer te leggen op plekken waar spinnen je huis binnenkomen, zoals kieren en spleten rondom ramen en deuren, kun je spinnen erg goed weren zonder dat dit gevolgen heeft voor je gezondheid. Neem contact met ons op voor een abonnement of een losse eenmalige behandeling. Geconcentreerd insecticide tegen alle insecten in en rond de woning.


Veroorzaakt geen vlekken , is geurloos en werkt bijzonder lang na! Tabak werkt niet alleen verslaven naast de longkanker die je ervan kunt krijgen werkt het spul ook erg goed om spinnen te blokkeren uit je huis. Enkele andere oplossingen om van een spinnenplaag af te komen zijn bijvoorbeeld: zorg ervoor dat je tuin geregeld door vogels bezocht wordt.


Veel vogels, met name spreeuwen, eten namelijk ook graag spinnen. Als u in een nieuwbouwwijk (met nog weinig bomen) woont, zijn er ook minder vogels en meestal meer spinnen dan in een gemiddelde andere wijk. Allereerst is het raadzaam de bladeren en takken die aangetast zijn te verwijderen.


Kijk hierbij uit voor indirecte kruisbesmetting. Bij een hardnekkige plaag kan je het beste een chemisch bestrijdingsmiddel gebruiken. Spint heeft in tegenstelling tot dopluis en andere luis soorten weinig resistentie opgebouwd tegen pesticiden. Het barst bij ons van de spinnen , overal loop je tegen die plakkerige webben aan. Een nuttig dier, maar van mij mogen ze naar het bos gaan.


Dus misschien is dat nog een mogelijkhei want dat spul werkt natuurlijk niet tegen vlooien maar tegen allerlei ongedierte. Re: Remedie tegen spinnen in huis- werkt het? Als dat moeilijk is omdat de kieren te klein zijn of de zolder te donker, zet dan een bakje met azijn en water op die plek.

Een laatste oplossing tegen alle insecten is een apparaat dat hoge geluidsgolven uitzendt en daarmee spinnen , muggen en andere insecten op afstand houdt. Ik heb zelf een fles spider-free, zie ook link. Toegevoegd na minuten: De tweede link is het spul dat ik zelf heb, daar staat ook betere.


Om dit te voorkomen vind u hier de juiste producten tegen spinnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts