dinsdag 10 december 2019

Kleine terrastafel

XXL Kortingen - va 24uur Levertijd! In de zomer kan je soms maandenlang buiten ontbijten, lunchen en avondeten. Daar hoort wel een stevige tafel bij. Hierboven zie je ons uitgebreide assortiment eettafels voor buiten.


Terrastafels voor de zomermaanden, van alu, kunststof of staal. Klein , groot, opvouwbaar of uittrekbaar, we hebben tuintafels voor iedere tuin en ieder balkon.

Wij hebben verschillende soorten van de houten tuintafel opgenomen in het assortiment. Denk hierbij aan mooie picknicksets, voor zowel volwassenen als kinderen. Ook de bijzettafel, de steigerhouten tuintafel en de bistrotafel behoren tot de mogelijkheden. De bijzettafel en bistrotafel zijn erg handig voor een kleine tuin of balkon. Het is de oplossing voor het transport en opslag van tafels.


De capaciteit varieert per model tafel. Een compacte tuintafel voor het stadsleven! De FOLY terrastafel is perfect voor het balkon van uw appartement of voor het terras van een horeca-gelegenheid!

Een designtafel in donkergrijze kunststof die erg goed bestand is tegen weer en wind. Bovendien kan u deze opvouwbare tafel makkelijk opbergen om uw klein terras optimaal te benutten. Op zoek naar een tuintafel van hout of kunststof? KARWEI heeft een ruim assortiment buitentafels!


Bestel direct online of bezoek de bouwmarkt. Koop een voordelige tuintafel om heerlijk in de tuin te eten op JYSK. Op een klein balkon kun je vaak heerlijk zitten, maar dan moet er wel ruimte zijn voor wat leuke tuinmeubelen!


Dat kan vaak nog best een uitdaging zijn… Daarom vandaag een paar tips om zo efficient mogelijk om te gaan met je kostbare vierkante meters en er tegelijkertijd ook nog een beetje leuk bij te zitten! Aan een tuintafel kan je gezellig buiten eten en genieten van de zon. Tuintafels zijn het middenstuk van de tuin. Ook zijn de tafels er in veel verschillende soorten materialen die allemaal goed tegen weersomstandigheden kunnen. De tuintafel wordt bij jou thuis afgeleverd.


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Meer geluksmomentjes buiten! Horeca terrastafels zijn onmisbaar wanneer mensen tijdens warme zomerse dagen buiten willen genieten van het mooie weer. Onze terrastafels zijn van hoge kwaliteit en zijn bovendien zeer stabiel. We maken gebruik van slimme materialen, waardoor de tafels onderhoudsarm zijn en goed tegen de weersomstandigheden kunnen.


Een van de belangrijkste voordelen van de grijze terrastafel KUIK zijn haar zeer sobere uitstraling en kleur.

En met haar rechte vormen past ze bijna overal! Of het nu voor een keuken, een tuin of het terras van een professional is, deze tafel zorgt voor een onopvallende design toets. U vindt ons aanbod terrastafels gemakkelijk en snel in onze webshop. Ons horecameubilair is zonder uitzondering goede kwaliteit. Zijn er kleine gebruikssporen?


Dan worden deze vermeld bij de productomschrijving. Zet een zoekopdracht bij ons uit. Wij zijn u graag van dienst! Als HORECA-professional hebt u zeker nood aan kleine buitentafels wanneer het mooi weer wordt! Alterego heeft het meubilair dat u zoekt.


De terrastafel CANTINA, volledig gemaakt uit kunststof, is zeer gemakkelijk te onderhouden, maar ook zeer duurzaam en bestand tegen grote temperatuurverschillen. Met haar vierkante vorm biedt ze bovendien. Op de tafel is er een plek en een paar kleine putjes.


Ze is nog in goede staat hoor! Uittrektafel Monza is een mooie tafel voor buiten. De elegantie van het teakhouten blad in combinatie met een stevig aluminium frame, maakt dit tot een zeer geliefde.


Voor ieder budget terrasmeubilair voor het horeca terras. Breed aanbod terrastafels , stoelen, banken, tafelbladen en meer. Dan ben je bij Leen Bakker aan het goede adres. Hier vind je vele tuintafels in verschillende stijlen.


Bekijk onze collectie nu online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts