vrijdag 13 december 2019

Tuinhuisjes theunissen

Op zoek naar een Tuinhuis? Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Werken en studeren in de natuur?


De Hoeve Buitenleven is met jaar ervaring Dé specialist in Tuinhuizen en Blokhutten. Het kopen of bouwen van een tuinhuis begint bij Mholf.

De bezorger, de heer Thomassen, verontschuldigde zich dat hij mij geen nota kon geven maar wel op de pakbon zou zetten dat ik betaald had. Voor elke tuin hebben wij een prachtig tuinhuis in het assortiment. Bij ons kunt u kiezen uit tuinhuisjes uit de standaard collectie, maar ook voor een tuinhuisje op maat of zelfs naar eigen ontwerp. U kunt voor maatwerk een vrijblijvende offerte opvragen. Op deze pagina vindt u onze tuinhuizen met prijzen en afmeting van onze standaard tuinhuisjes.


Wij hebben onze tuinhuizen verdeeld in categorieën. Selecteer een categorie om de modellen te bekijken.

Deze twee bedrijven zijn al meer dan jaar toonaangevend in de houtbouw branche en hebben nu de krachten gebundeld. Wij bieden een brede variatie aan tuinhuizen. Schäffer Tuinhuizen kan u altijd helpen met prachtige maatoplossingen. Goedkope tuinhuizen online voor elke tuin Ruim. Grootste assortiment online o. In ons assortiment vindt u de mooiste tuinhuisjes , tuinhuizen met veranda, buitenkamers, veranda’s, garages en carports etc.


Daarnaast geeft ons portfolio een impressie van reeds geplaatste projecten. Onze bedrijfsfilms geven u een beeld van onze showroom en fabriek, waar alles op maat gemaakt wordt. De keuze voor het dak is volledig aan u. Kiest u voor een zadeldak, plat dak, lessenaarsdak of toch liever voor een tuinhuis met piramidedak? Uw houten blokhut of tuinhuis koopt u bij Schäffer.


Alle tuinhuisjes zijn op maat te maken. Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden?


Neem gerust contact met ons op.

Theunissen tuinhuisjes - Onklantvriendelijk. Wij staan u graag te woord. Ruim assortiment aan maatwerk en kwaliteit houten tuinhuizen, bergingen en tuinkamers!


Ons assortiment is ongekend op gebied van tuinhuizen en bergingen. Onze tuinhuisjes vindt u zowel in onze Outdoor Living Mall als in onze webshop. Na bestelling leveren wij de tuinhuizen met grote zorg af en indien gewenst bouwen wij hem voor u op.


In de loop der jaren hebben wij echter ons assortiment uitgebreid met een zeer grote collectie aan tuinartikelen. Tuinhuisjes en blokhutten zijn er in verschillende materialen. Een kunststoffen tuinhuis heeft een heleboel voordelen. De meeste tuinartikelen worden net zoals onze tuinhuisjes vervaardigd van hout.


Eenvoudig online bestellen. Ten eerste is het materiaal licht waardoor het makkelijk in elkaar te zetten en te verplaatsen is. Echter constateerden wij na maanden al schimmelvorming in ons tuinhuis.


Dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn wanneer je denkt door een gespecialiseerd bedrijf te zijn geholpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts