woensdag 18 december 2019

Luxe houten overkapping

Grootste aanbod voor iedere wens, budget en tuin! Bezoek het tuinhuizendorp. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Boek het Hotel Luxer , Amsterdam.


U krijgt direct een bevestiging.

Deze luxe houten overkapping is een ontwerp van Jumbo zelf en toont de creativiteit van het bedrijf. De wil om unieke dingen te creëren, de wil om onderscheidend te zijn en geen standaardwerk te leveren, zit diep in het bedrijf verankerd. De luxe houtenoverkapping is daarvan een mooi voorbeeld. Houten overkappingen - Luxe overkappingen voor in de tuin. Verschillende modellen en soorten verkrijgbaar.


De horizontaal geplaatste liggers geven deze terrasoverkapping een unieke en luxe uitstraling. Toch kan het voorkomen dat de temperatuur geschikt is om buiten te zitten, maar de zon niet helemaal meewerkt en het regent. Dat is eenvoudig op te lossen met een luxe overkapping.

Dankzij een luxe overkapping kunt u het gehele seizoen door droog buiten zitten. Op warmere dagen kunt u heerlijk uit de zon zitten. De unieke uitbreidingsopties bieden u de mogelijkheid om een ultra comfortabele plek te creëren, bijvoorbeeld met zonwering, een schuifpui of geïntegreerde verlichting.


Met een overkapping aan huis of een vrijstaande overkapping wilt u eigenlijk het hele jaar door uw huis niet meer in. Ontdek wat een bouwwerk van Bronkhorst voor u kan betekenen. Voordelen van een houten overkapping. Het spreekt voor zich dat een houten overkapping een natuurlijke manier van buitenleven mogelijk maakt.


Houten veranda’s die de sfeer van het buitenleven niet alleen oproepen, maar u deze ook laten ervaren. Elke houten veranda die wij maken wordt met liefde en passie gemaakt. Daarnaast proberen wij met diverse type veranda’s en duurzame materialen ons te onderscheiden. Ook kunnen wij al onze houten veranda’s tegen een gevel of solitair.


Wij tonen op deze pagina een brede collectie kant en klare luxe overkappingen met plat dak. Overkappingen met plat dak. Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak. Tevens leveren wij deze bouwpakket overkappingen met of zonder berging.


Wij leveren overal in de Benelux kant en klare overkappingen van voordelig Geïmpregneerd vurenhout of luxe Lariks Douglas hout.

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Wij realiseren uw droom overkapping! Wilt u een nieuwe houten overkapping?


Omschrijving van Houten schuur met overkapping Luxe overkapping met dubbele deuren. De natuurlijke uitstraling van hout zorgt ervoor dat uw overkapping één wordt met uw tuin. En omdat elk huis en elke tuin anders is, wordt deze exclusieve overkapping geheel naar uw wensen gemaakt. Maak kennis met onze Trebbiano, de kroon op ons assortiment!


We hebben deze mooie overkapping gebouwd aan een woning in St. Deze overkapping is gemaakt van robuuste palen en liggers van 200x200mm met een mooie vellingkant gefreesd op de hoeken. Tevens hebben we de balklaag en plafond in dezelfde stijl uitgevoerd. Maak een overkapping voor uw tuin op maat! Lugarde is al meer dan jaar dé producent.


U wil graag overdekt zitten op uw terras? Wij plaatsen die luxueuze overkapping waar u van droomt. Voor de afwerking kan u kiezen uit diverse materialen.


De sierkroonlijst aan het plat dak van uw overkapping zorgt net voor dat ietsje meer. U kan ook een lichtstraat voorzien in uw luxueuze overkapping.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts