dinsdag 4 april 2017

Hoofdkussen cinderella

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Bestel je nieuwe hoofdkussen uit ons Cinderella assortiment.


Meer geluksmomentjes thuis.

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Haal vandaag nog die hoofdkussens in huis. Cinderella Bedding biedt een breed assortiment hoofdkussens : de comfortabele klassiekers, maar ook kussens met een neksteun, schouderuitsparing en een stabilisatieschot. Cinderella hoofdkussens behoren niet voor niets tot de meest verkochte kussens in Nederland.


Traditioneel vakmanschap, made in Hollan en op eenzame hoogte als het om innovatie gaat. Voor ieder lichaam en iedere voorkeur een kussen op maat.

U bent van een goede nachtrust verzekerd. Daarbij is het tevens te drogen in de droogtrommel. Het is anti-allergeen en wasbaar. Dagelijks zacht opkloppen en regelmatig luchten. Om hygiënische redenen kunnen hoofdkussens alleen geruild worden op de dag van aankoop.


Het hoofdkussen zorgt voor optimaal slaapcomfort en slaapt heerlijk zacht. De vulling bestaat uit gesiliconiseerde holle polyester vezel die gedraaid is tot een bolletje. Hierdoor is de vulling zacht, veerkrachtig en biedt het een fijne ondersteuning van je. Het medium kussen heeft een vulling van synthetische bolletjes. Het Cinderella Twist hoofdkussen is een medium hoofdkussen zonder al te veel poespas.


Het biedt optimaal slaapcomfort en het slaapt heerlijk zacht en soepel. Verder is het Twist hoofdkussen voorzien van een Climarelle vlies. Dit Cinderella Orthoflex hoofdkussen is een medium hoofdkussen dat optimale ondersteuning biedt aan je nek en hoofd.


De beschermende werking wordt niet beïnvloedt door het wassen van het kussen. Cinderella Classic Het Classic hoofdkussen staat garant voor optimaal comfort en een goede nachtrust. Het kussen is anti-allergeen en wasbaar.

Hoofdkussen Cinderella Twist. Het Twist hoofdkussen van Cinderella is een heerlijk kussen voor in de zomer. Kom naar de winkel of bestel online! Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Mooi wonen voor lage prijzen en altijd verrassende acties.


Dit Orthoflex hoofdkussen van Cinderella is medium-zacht en ligt dus zachter dan gemiddeld en biedt een optimale ondersteuning aan je nek en hoofd tijdens de nacht. Dan is het type F New Classic hoofdkussen van Cinderella een uitstekende optie. Dit hoofdkussen is stevig, biedt optimale ondersteuning en geschikt voor zijslapers op een medium of stevig matras.


Bovendien is het droogbaar in de droogtrommel. In samenspraak met fysiotherapeuten heeft Cinderella verschillende hoofdkussens ontwikkeld. Ieder kussen is uniek in samenstelling en afgestemd op een specifieke lichaamsbouw en gewicht waardoor alle structuren goed rust krijgen.


Geschikt voor zijslapers, maar rugslapers gaan meer moeite hebben. Daarom is het logisch dat hoofdkussens beschikbaar zijn in verschillende soorten en maten. Bij ons vind je precies het hoofdkussen dat bij jou past. Je kunt erop rekenen dat je met een goed kussen je hoofd en nekwervels optimaal ondersteunt.


U kent Cinderella ongetwijfeld als trendsetter van modieus bedtextiel. Deltex is de producent van de dekbedden en hoofdkussens van dit bekende en vertrouwde Nederlandse merk en heeft ruim jaar ervaring. De Cinderella collectie kenmerkt zich in deze hectische tijd opnieuw door innovatie, kwaliteit en een gunstige prijsstelling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts