dinsdag 2 juli 2019

Houten aanbouw schuur

Ruime keuze aan blokhutten en schuren. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie! Tuinhuizen inclusief lage drempel. Bergingen nu al vanaf €246! In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Een landelijke houten schuur , houten overkapping, garage met een houten veranda, of een houten schuur met een intern een veranda? Of denkt u aan een houten kapschuur, houten dierenverblijf of houten aanbouw ? Het is maar net welke sfeer u beoogt. Kosten aanbouw schuur of garage.


Het aanbouwen van een garage of de aanbouw van een schuur zijn grote projecten. Voordat je hieraan begint, wil je een duidelijk overzicht van de gemiddelde prijzen. Klassieke houten schuur 15.


Houten schuur laten bouwen.

Dan biedt een houten schuur een uitkomst voor je. Ook kun je een houten schuur. De houten aanbouw zal niet hoeven te worden geheid maar hij zal ook veel minder stabiel en stevig zijn Een stenen schuur daarentegen kan weer voor jaren staan zonder dat u er problemen mee krijgt. Het grote voordeel van een stenen schuur ten opzichte van een houten schuur is dat het veel duurzamer is.


Een houtenschuur bouwen kun je gemakkelijk zelf wanneer je goede bouwtekeningen hebt. Er kan steeds verder worden geëxperimenteerd met materialen. Ik zie steeds vaker klussers gebruik maken van innovatieve materialen. In uw houten schuur kunt u alles opbergen wat niet direct in het zicht hoeft te staan.


Als u dat op een manier wilt doen die niet alleen praktisch is, maar ook nog erg mooi, dan zijn onze houten schuren een goede oplossing. Wij verkopen houten schuren , tuinbergingen en tuinhuisjes in alle soorten en maten. Onze houten schuren zijn leverbaar in standaard uitvoeringen of maatwerk, van blank vurenhout, geïmpregneerd hout, lariks of douglas. Je kan er op dit vlak rekening mee houden dat er een gemiddelde kostprijs geldt per vierkante meter voor een standaard schuur van zo’n 9à 9euro.


In het merendeel van de gevallen hebben mensen voldoende aan een schuur met vrij beperkte afmetingen. Op dit vlak zal vooral de functie van de schuur van doorslaggevend belang zijn. Of u nu zoekt naar een houten schuur om te gebruiken als berging voor uw fietsen, tuinmeubelen of gereedschap: met het houten schuren aanbod van Fonteyn slaagt u zeker! Een houten schuur is dé oplossing als u op zoek bent naar meer opslagruimte in uw tuin.


Ook vindt u bij ons houten schuren die u voor luxere doeleinden kunt gebruiken.

Onderhoud speelt natuurlijk ook een rol. Ik wil graag aan mijn huis vast een houten aanbouw (schuur ). We willen een plat dak en dubbele openslaande deuren met glas erin. Er hoeft geen vloerdek in want we leggen er wat oude tegels in.


Hierbij moet je denken aan gemiddelde kosten van € 10. Zo komen we samen tot het ontwerp dat volledig past bij uw wensen. Voor inspiratie kunt u de houten schuren bekijken in onze showroom in Emmen.


Wij helpen graag bij het aanvragen van vergunningen. Binnen weken is de houten schuur geplaatst. Bij een houten schuur zijn zeer veel verschillende opties mogelijk zoals verschillende wanddiktes, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie en fundering. Bent u benieuwd naar de verschillende schuren ? Kijk ook eens bij onze categorien houten garages en kapschuren op maat. Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio.


Wilt u weten wat de kosten zijn? U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts