woensdag 4 december 2019

Waaltjes in huis

Ontdek nu ons aanbod waaltjes! Waaltjes van Vandersanden zijn duurzaam en sfeervol. Ideeën voor een toekomstig project? Maak uw eigen moodbord uit cases! Vind oude waaltjes het nu op Kensaq.

Dé grote steen voor mooie ambities. Informatie over vochtbestrijding. Elk vochtprobleem lossen wij op. Gratis en vrijblijvende offerte. Vergelijk tuintegels op Beslist.


Echte, oude gebakken klinkers in huis : het kan!

Als u iets bijzonders wilt, kiest u voor binnenbestrating. Grootste aanbo laagste prijs! Haal de authentieke sfeer van een dorpspleintje of de oud- Hollandse stijl van monumentale gebouwen in huis. Binnenklinkers geven elke ruimte een warme en robuuste uitstraling.


In combinatie met een moderne keuken kunt u een prachtig contrast creëren. Nostalgische klinkers in huis. Wilt u graag een exclusieve vloer die sfeer en nostalgie uitstraalt?


Steeds meer mensen kiezen voor klinkers in huis. Brickthins zijn een eyecatcher in elke ruimte. Dit zijn steenstrips van gebakken waaltjes. We zagen deze waaltjes perfect op maat, leggen ze én maken ze vuil- en vochtafstotend. Deze beige kleur is nieuw in ons assortiment.


Naast de Nederlandse waaltjes hebben we ook de Belgische variant. Het Belgische oude blauwe waaltje. De grijze blauwe kleur is uniek, ook in België.

Door zijn dunne slanke formaat kan het zowel in landelijke huizen als in moderne interieurs worden toegepast. En van woonkamer tot badkamer. We maken uw binnenklinkers perfect op maat.


Want u haalt ermee het levendige buitengevoel naar binnen. En maken ze vuil-, vet- en vochtwerend. Unieke ambachtelijke klinkervloer van oud gebakken waaltjes in uw huis. Geef uw woonkamer, badkamer of hal die exclusieve uitstraling.


Sierbestrating oude waaltjes. Kom eens langs bij één van onze showtuinen in Vinkel, Dronten of Alblasserdam! Hier vindt u de stenen gestraat in diverse motieven. U mag zelfs voorbeelden mee naar huis nemen, zodat u daar de oude waaltjes uitgebreid kunt bekijken.


Ik vind die waaltjes ook prachtig staan. En zo knap wat jij van jullie huis gemaakt hebt. Ook de grijze kozijnen vind ik mooi. Hier ook nog alles wit, maar ik durf er niet aan te beginnen. Dan moet ik echt het héle huis gaan schiilderen.


Niet zomaar een vloer, maar echte gebakken klinkers in huis leggen. Of het nu gaat om de vloer in de keuken, de badkamer, de hal of de woonkamer: binnenklinkers geven elk interieur een exclusieve uitstraling. In bovenstaand project komen de waaltjes prachtig tot hun recht.


Bekijk meer ideeën over Tuin bestrating, Tuin en terras en Tuin ideeën. Nieuw gebakken waaltjes zorgen met de rechte lijnen voor een strakkere uitstraling. Deze stenen zijn verkrijgbaar in veel kleuren waardoor deze gemakkelijk aansluit op een bestaand interieur. Vaak toegepast binnen een industrieel interieur maar ook heel geschikt om een robuuste uitstraling te creëren door de hele woning.


Geleverd in een gerenoveerde woonboerderij in Woudenberg. Deze gebakken klinkers gaan ontzettend goed als klinkervloer binnen. Wat betreft de waaltjes aanleggen heeft u bij ons een ruime keuze. Prijzen waaltjes laten leggen.


De prijs voor waaltjes leggen is uiteraard opgebouwd uit. Daarnaast is elke steen uniek, doordat de stenen gebakken zijn. Bent u op zoek naar gebakken klinkers?


Wij hebben ruime keuze uit gebakken klinkers. Bij ons heeft u ruime keuze. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts