dinsdag 2 augustus 2016

Bouwtekening sidetable

Bestel eenvoudig en snel online. Goossens viert het jarig jubileum met kortingen tot wel. Al onze voorraad producten bezorgen we binnen 2-werkdagen bij je thuis.


Een sidetable maken van pallethout is dan ook een erg leuk idee.

Kies uit 2producten vanaf € 399. Nu jij de beschikking hebt over de bouwuitleg voor een steigerhout sidetable , hoef je natuurlijk alleen nog aan de steigerhout sidetable bouwtekening te komen, en die vind je in mijn gigantische bouwtekeningenpakket. Pallethout is makkelijk te verwerken en is nadat jij jou zelfgemaakte sidetable van pallets af hebt, makkelijk te bewerken met elke soort verf. Bouwtekening om je steigerhout sidetable mee te maken. Deze voorbeelden worden gratis aangeboden om het zelf maken van steigerhouten meubels te promoten.


De mogelijkheden zijn eindeloos! Met de onderstaande bouwtekeningen voor steigerhouten meubelen maak je eenvoudig je nieuwe meubel. Bovendien kun je steigerhout perfect combineren met het assortiment buizen en verbinders.

Als je zelf een sidetable wil gaan maken zijn er heel veel mogelijkheden wat betreft de houtsoorten die jij kan gaan gebruiken. Sidetable : maak hem zelf! Deze ranke sidetable voelt zich overal thuis. Wat de tafel extra aantrekkelijk maakt, is dat ie in hoogte verstelbaar is. Tegen die kale wand in de keuken met je mooiste servies erop, in de woonkamer achter de bank met een wisselend stilleven of… vul zelf maar in.


Bij elke Gamma liggen gratis bouwtekeningen voor steigerhouten meubelen. Ook bij Karwei en Praxis liggen er een aantal bouwtekeningen klaar om meubels te maken. Eenvoudige voorbeelden voor doe het zelf meubels staan op de Fixet tekeningen.


Met steigerhout kun je zelf mooi, robuuste meubels maken voor binnen en buiten. Steigerhout is zeer stevig basismateriaal dat je eenvoudig kunt bewerken. Bij Hornbach hebben ze de grootste bouwtekening collectie voor steigerbuizen. Jong én klassiek woondesign. In de OTTO-collectie: side tables ! Hier vind je wat jij zoekt!


Bekijk ons unieke assortiment sidetables. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u ons altijd mailen of bellen.

Op zoek naar een smalle side table , met een diepte van circa 20cm, deze vindt u hier: Smalle side table. Maak van jouw huis jouw thuis. Vloer leggen, schilderen of toch behangen, en wat voor meubels wil je eigenlijk?


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Hoe kun je dit het beste aanpakken? Bij het (her)inrichten van een huis komt veel kijken. De sidetable brocant kan naar wens onbehandeld of in een kleurwassing worden geleverd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sidetable met whitewash, greywash, of blackwash.


Met het voorzien van de sidetable brocant met een kleurwassing kunt u kiezen welke kleur het beste past bij uw interieur. Met een sidetable kun je alle kanten op. Froukje maakt in de Maakplaats een sidetable voor op de slaapkamer.


Step aside voor de sidetable. Of vind je onze meubelontwerpen mooi, maar zie je er tegenop om het zelf te gaan bouwen? Vanwege de smalle vorm kun je hem gemakkelijk kwijt in de hal, tegen de achterkant van de bank of als stoer alternatief voor de kaptafel. Ode aan de sidetable : het eigentijdse tafeltje dat op iedere plek in huis tot zijn recht komt.


En je kunt natuurlijk ook met onze bouwtekeningen naar een timmerman of meubelmaker om een meubel te laten maken. De afgelopen jaren heb ik meer dan 10. Zo opgezet dat iedere doe-het-zelver er mee kan werken – zelfs als je niet zo ervaren of handig bent.


Je kunt lekker aan de slag. Weet je wat het mooiste is van mijn bouwtekeningen ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts