maandag 1 augustus 2016

Gepolierde beton

Hoogwaardige Epoxy anti slip Primer en zeer Slijtvast. Elke dag nieuwe vacatures in de bouw. Gepolierde beton buiten toepassen als terras of oprit.


Ook als terrasafwerking is gepolierde beton een prima keuze. Je moet geen schrik hebben van voegen die openbarsten of tegels die loskomen van de vrieskou. Alles is gemaakt in één mooi geheel zodat er quasi geen onderhoud nodig is.

Een gepolierde betonvloer oogt erg modern en stijlvol. Wil je zelf beton polieren, dan kan je terecht in dit artikel voor de werkwijze en enkele tips. Het is mogelijk om gepolierde beton kosteneffectief te laten leggen met veel verschillende mogelijkheden, in diverse stijlen en kleuren. Hoe werkt gepolierde beton ? Overweeg je om een betonvloer te plaatsen? Ontdek hier alle voordelen en nadelen van gepolierde betonvloeren en kom te weten of beton ook geschikt is voor jouw woning.


Van licht naar donker, u kunt gepolierde beton in een breed spectrum aan tinten laten leggen. Donkere kleuren zijn populair, zoals antraciet en diep zwart maar ook lichte tinten als grijs en wit.

Die prachtige glans is een belangrijke reden om te kiezen voor gepolierde beton. Dit type beton wordt ook wel “polybeton” genoem hierbij wordt de betonlaag professioneel behandeld waarmee het een prachtige glanslaag krijgt met een natuurlijke uitstraling. Wat is de prijs per vierkante meter voor een oprit in gepolierd beton ? Dit komt omdat het een stevige ondergrond nodig heeft en er best wat werk is aan het polijsten van de vloer.


De prijs om een oprit in gepolierd beton te gieten bedraagt per mgemiddeld genomen à 1euro. Vakkundig gepolierde beton. Wie denkt aan beton denkt vaak aan woningbouw.


Maar dan meestal in de vorm van de zogenaamde ruwbouw. Met gepolierde beton ofwel polybeton kan u echter spreken van een duurzame en slijtvaste decoratieve afwerkingslaag. Hierdoor zijn er een pak minder werkuren nodig, in tegenstelling tot alternatieven zoals betonklinkers, tegels of kasseien.


De prijs van een oprit in beton wordt voornamelijk bepaald door de. Je hebt minimaal centimeter vloeropbouw nodig. Dat is best veel maar je wint wel ruimte en geld aangezien er geen chape nodig is.


Bij onvoldoende opbouwhoogte kan je kiezen voor een gietvloer met betonlook. Prijs gepolierde beton : welke factoren zijn van invloed? De locatie, de dikte van het beton en de gewenste kleur zijn allemaal factoren die een invloed hebben op de prijs van gepolierde beton. Als je veel grote oppervlakken hebt, daalt de prijs per vierkante meter van gepolierde beton.


Je kunt de betonvloer in de keuken, maar ook in de badkamer of woonkamer leggen.

Ook voor een trap wordt gepolierd beton steeds vaker gebruikt. Zelfs voor buiten is gepolierde betonvloer geschikt, denk aan de oprit of een terras. Beton wordt niet alleen voor vloeren gebruikt. Ook andere toepassingen worden vaak gerealiseerd met gepolierde beton. Een betontrap staat garant voor een stevige trap die levenslang meegaat.


Een trap die je niet kunt verwoesten, en die onderhoudsvriendelijk is. Klinkers, tegels en hout zijn lange tijd de meest gebruikte materialen geweest om een terras mee af te werken. De laatste jaren wordt er echter steeds vaker gekozen voor gepolierd beton.


Geen onterechte keuze want beton biedt heel wat voordelen die de traditionele terrasafwerkingen niet altijd hebben. Sinds een tiental jaar wordt dit ook vaak rond privéwoningen geplaatst. Voordelen van gepolierd beton : authentieke betonlook, naadloos, sterke vloer. Nadelen van een gepolierd beton : Afhankelijk van de coating en de mate van polijsting, zijn vlekken soms moeilijk te verwijderen, scheurtjes in de vloer kunnen voorkomen.


Vraag hier gratis en vrijblijvend offertes aan voor gepolierde betonvloer. Voor uw gepolierde vloeren en betonvloeren moet u bij Dumortier Kurt in Torhout zijn. Wij boenen ook gepolierde vloeren. U zoekt polybeton, gepolierde betonvloeren of wilt beton laten polieren? Wij gieten en polieren beton.


Bij ons is dit zeker niet saai, want in ons gamma vindt u diverse kleuren. Ook dan moet u bij ons zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts