dinsdag 2 augustus 2016

Paarden hekwerk

Paarden hekwerk

Bekijk ons brede aanbod hekwerken. Topkwaliteit en jaar garantie! Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Shop nú alle soorten schuttingen!


Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Voor kippen, schapen of geiten bieden wij een houten omheining of palen aan in combinatie met gaas. Wij staan voor topkwaliteit stallen, binnen- en buitenverblijven, wanden, deuren, poorten en hekwerken , perfect op maat gemaakt en met veel zorg geïnstalleerd.


U bent verzekerd van een robuuste, mooie én veilige leefomgeving voor uw paarden of andere dieren. Een geschikte omheining voor paarden moet aan allerlei zaken voldoen. Zo moet het stevig genoeg zijn om de paarden binnen de weide te houden.


Paarden hekwerk

Daarnaast moet het veilig zijn voor de paarden , zodat ze zich niet verwonden wanneer ze langs het hekwerk schuren of eraan proberen te knagen. Het is de veiligste omheining speciaal voor paarden en overige weidedieren. Paarden hebben ontzag voor deze stroomschokken en blijven daarom van de afrastering af. Voor elektrische afrasteringen worden verschillende geleidende materialen gebruikt.


Prikkeldraad is ongeschikt voor paarden door het gevaar voor verwonding. Daarom gebruiken we omheiningen die de mooiste kanten van uw terrein benadrukken en tegelijkertijd terrein gebruikers en dieren veilig faciliteren in de dagelijkse gang van zaken. Playmobil vintage paarden en hekwerk betreft paarden zoals playmobil deze mid ‘leverde.


Paarden hekwerk

In totaal zijn het paarden , waarvan 3. Zo goed als nieuw Ophalen of. Speciaal voor het maken van een veilige groepshuisvesting voor veulens en paarden. Onze voerhekken en tussenhekken monteert u eenvoudig zelf. En dat tegen lage kosten een veilig hekwerk in een nieuwe of bestaande stal. De voerhekken zijn leverbaar in verschillende formaten.


Houten omheining voor ( paarden )weide, longeercirkel, paddock, rijbak en op alle andere plaatsen waar U kiest voor een landelijke uitstraling. Onze paardenomheining wordt gemaakt van eerste klas Noord Europees grenen. Wij bieden een kunststof hekwerk aan met een luxe afwerking. Een kunststof hekwerk is niet alleen aantrekkelijk vanwege de lange levensduur, maar is tevens onderhoudsvrij. Zowel de houten omheining als het kunststof hekwerk ligt voor het grootste deel bij ons op voorraad.


Hierdoor kunnen wij u voorzien van een snelle levering. Optioneel kunnen wij het hekwerk van stroom voorzien, hierdoor zullen uw paarden niet proberen te ontsnappen. Dit landelijke hekwerk heeft een natuurlijke schoonheid.


Uw perceel veranderd met deze omheining in een juweeltje. Arfman gebruikt duurzame houtsoorten voor een omheining paarden. Zo heeft al ons hout een FSC-keurmerk of PEFC certificering.


Omheining paarden – landschappelijke hekwerken. Het Noord-Europese grenenhout is tevens splintervrij, voor maximale veiligheid van pony’s en paarden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de omheining van de weide voor uw paarden of een afrastering voor faunagebieden. HBA Totaal levert en monteert vele soorten hekwerken , afrasteringen en omheiningen.


De stalen hekwerken en houten hekwerken zijn onder te verdelen in verschillende zakelijke of privé toepassingsgebieden. Wij leveren en produceren alle soorten hekwerken. Gecreosoteerde halfronde balken, paarden hekwerk.


Paarden hekwerk

Wij verkopen ook gecreosoteerde halfronde balken! Zo blijft je paard binnen de weide en de afrastering heel. Je hebt dun schrikdraa dit is gegalvaniseerd ijzerdraad.


Het nadeel hiervan is dat paarden in paniek het draad niet duidelijk kunnen zien. Wanneer een paard hier doorheen loopt kan het paard zich flink verwonden. Met een jaarlijkse plaatsing van meer dan 40.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts