donderdag 4 augustus 2016

Teak boekenkast tweedehands

Bekijk ons uitgebreide TEAC assortiment. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Vind alles wat je zoekt eenvoudig en snel via Startpagina.


Met Startpagina bent u altijd op de hoogte van het nieuws, aanbiedingen en nog veel meer!

Deze boekenkast heeft draaideuren en uitschuifbladen. Sorteren op: Nieuw Populair Prijs Prijs h-l. Moderne boekenkast met houtstaal. Tweedehands of nieuwe Teakhout. Bruin koloniale boekenkasten diverse maten met of zonder lade of blank teakhouten boekenkasten de loods.


Teak boekenkast met twee grote schuifdeuren. De kast is 160cm bree 200cm hoog en 35cm diep.

Neem je een grote teak boekenkast of zet je twee smallere boekenkasten naast elkaar? Heb je enorm veel boeken dan zul je waarschijnlijk een teak boekenkast plaatsen die reikt tot aan het plafond. Deze teak boekenkast is dan prachtig afgewerkt met een houten lijst. Je hebt dan wel een trapje bij deze boekenkast nodig.


Vol massieve boekenkast of uitstal kast in teak. Mag weg wegens herinrichting. Elke laatste zondag van de maand koopzondag geopend van 12. Uur kasten van de koning aanbieding.


De beste tweedehands teak boekenkast resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay. Vergelijk prijzen en filter op plaats en tijd van de advertentie. Wij helpen je de beste 2dehands koop te vinden!


Een teak boekenkast van Teak en Wood is gegarandeerd een eyecatcher in uw woonkamer, studeerkamer, bibliotheek of andere ruimte. De kasten zijn robuust, duurzaam, stijlvol en warm. U kunt er talloze boeken, tijdschriften, ordners, naslagwerken, CD’s, DVD’s of andere zaken ik kwijt.

Met een teak boekenkast van Teakhuis weet u zeker dat u niet alleen zorgt voor een opgeruimde kamer, maar ook voor extra sfeer en uitstraling. Onze teak boekenkasten zijn in tal van formaten en stijlen verkrijgbaar. Ook voor u zit er een perfect model tussen. MTeak - Top kwaliteits Teak tafels voor uw inrichting! Deze gave open boekenkast van het trendy Nederlandse merk Eleonora is een echte blikvanger in je interieur.


Leuk met onze teak dressoirs! Meubelcollectie Lorenzo is gemaakt van gerecycled teak hout. Door de combinatie met de metalen handgreep, krijgt de collectie Lorenzo een stoere robuuste uitstraling. Let op: Deze serie is zeer rustiek van aar hiervoor adviseren wij ook om deze serie eerst in het echt te bekijken voor online te bestellen! Afhankelijk van het programma zijn de kasten gemaakt van plantage teak dan wel gerecycled teakhout.


De modellen in het oude gerecyclede teakhout kunnen, ook weer afhankelijk van het programma, geborsteld rustiek zijn afgewerkt of glad naturel. Zoals met al onze meubelen in teak kan ook een boekenkast op maat worden geleverd. Teak Boekenkasten zijn boekenkasten van een speciaal soort hout, TEAK is een sterke en duurzame houtsoort. Het is makkelijk te onderhouden met een sopje en groene zeep. Het is ideaal hout voor een boekenkast aangezien het van nature nauwelijks splintert.


Gevuld of niet, een teak boekenkast heeft een robuuste en luxe uitstraling. Steeds meer mensen kiezen voor dit meubelstuk, merken wij bij Teakhuis Dordrecht. Wij voldoen aan de groeiende vraag met tientallen boekenkasten.


Bestel eenvoudig en simpel jouw favoriete kast!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts