maandag 1 augustus 2016

Tuinklussen

Bespaar tot wel via kiesproduct. Van januari tot december: elke maand zijn er klusjes te doen in de tuin. Je tuin jaarlijks laten onderhouden of je tuin opnieuw laten aanleggen?


Kippenvoer als bodembedekker. Als je moestuin leger en leger raakt is het tijd voor een groenbemester. Sjef van der Loo gebruikt liever niet een grote.

Rosalyn van Moorselaar november. Lopen op nat gras is niet goed voor de grasmat. Tuinklussen in november, wat kun je zoal doen? Het weer in november kan erg slecht zijn, maar soms worden we juist nog verrast met enkele mooie dagen.


In oktober worden de dagen korter, het gaat harder waaien en er kan zelfs al nachtvorst voorkomen. Tijd dus om de tuin klaar te maken voor de wintermaanden. Oktober is een goede maand om bomen, heesters en vaste planten te planten.


Appels en peren die nog aan de bomen hangen moeten nu ook geoogst worden. Het bedrijf staat onder leiding van Sander Boers.

Als je een tuin hebt, dan blijft er het hele jaar door wel wat te doen. Natuurlijk maakt het verschil of je bijna alles betegelt hebt, of dat je veel gras en planten in je stukje grond hebt. Tuinhulp of klushulp aanvragen in uw woonplaats? Wij regelen voor u een gescreende dienstverlener voor slechts €2per uur. Administratie is geregeld.


In de maand november is er nog genoeg te doen in de tuin, maar doe de klussen wel als het droog is. Winter in de tuin, geen klusjes te doen? Juist in november is er nog genoeg te doen in de tuin! Lees meer in de onderhoudskalender van november.


Welke tuinklussen doe je in November? Knip afgestorven stengels van vaste planten. Planten met een mooi wintersilhouet (siergrassen en echinacea’s bijv.) kun je nog even laten staan.


Begin met winter-snoei van bladverliezende bomen en struiken. Snoei leilinden en platanen in vorm door alle uitlopers weg te halen. Nachtvorst laat zich in november al wat vaker zien.


Tijd om lekker bij de haard tuinbladen te lezen en stoofpotten op het menu te zetten! Hiermee onderscheiden we ons extra van andere hoveniersbedrijven. Ook voor losse tuinklussen , kunt u bij ons terecht.

Een plantvak aanleggen, een nieuwe aanplant verzorgen, een boom snoeien of verwijderen, een vlonder of nieuw terras aanleggen, een schutting plaatsen, een verhoogde entree maken, een blokhut plaatsen, of wat voor tuinklus u ook heeft, wij komen graag langs om u hierbij van dienst te zijn. Het kippeschuurtje is toe aan een schilderbeurt, het varkenshok heeft onderhoud nodig, de moestuin een update d. Geen groene vingers of te weinig tijd? Voor alle tuinklussen maak je via ons direct een afspraak met een hovenier of tuinman uit de buurt. Selecteer je klus en wij zorgen ervoor dat er zo een vakman voor je is gevonden.


Hier vind u velen tuinhulpen door heel Nederland. Particulier en professioneel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts