maandag 1 augustus 2016

Eindhoven genneper parken

Een uniek natuurgebied waarin sport, cultuur en recreatie verenigd zijn. Tot september is de overlast voor verkeer beperkt. Verkeer van de snelweg richting het centrum merkt niets van de werkzaamheden.


We bieden een groot scala aan tennisactiviteiten. De molen is een onderslagmolen met een waterrad en ligt aan rivier de Dommel, welke vroeger werd gebruikt als korenmolen en oliemolen.

Wij hopen natuurlijk dat u als consument ook betrokken bent bij de Genneper Hoeve. Het park is een populaire locatie onder wandelaars, mede dankzij de Dommel die het gebied sierlijk doorkruist en bepalend voor het landschap is. GENNEPER PARKEN EINDHOVEN.


Je vindt hier maar liefst elf totaal verschillende accommodaties bij elkaar. Hierdoor kun je gemakkelijk je activiteiten combineren. Ideaal om te fietsen, wandelen of skaten. Het is zeker de moeite waard om de kleine paadjes te volgen.


De Genneper Hoeve is zeker een bezoek waar met als de Genneper watermolen.

Op zaterdag december gaat alweer de 11e editie van start. Zo kun je dit jaar al starten met je goede sportieve voornemens. Daarom mogen fietsers tijdelijk een rijstrook van de busbaan gebruiken. De bussen kunnen op de andere rijstrook blijven rijden, in beide richtingen. Het is altijd veel werk voordat alles weer hangt en staat, maar het resultaat mag er weer zijn.


Of kijk op de kaart voor locaties in de buurt waar wij eerder gedraaid hebben. Een uniek stukje natuur waar sport, cultuur en recreatie hand in hand gaan. En bij dit Paviljoen kun je een super tof kinderfeestje vieren! We zijn je graag van dienst!


Beleef zes historische tijdperken van prehistorie tot aan late middeleeuwen in het preHistorisch Dorp. Een dagje uit wordt een heuse tijdreis! Afstanden km - km - km - km. Op zondag januari vanaf 10. Deze loop is ideaal om sportief het nieuwe jaar in te gaan voor zowel jonge lopers als de meer getrainde lopers.


De afstanden bedragen dit jaar 2km (ook wel Joop Veelenturf Run), 4km, 8km en 14km. Eigenlijk is er bijna geen wijk waar geen park op loopafstand te vinden is.

Daar komt bij dat de stad wordt omringd door bosrijke gebieden. Er zullen 6parkeerplekken komen. In de parkeergarage komt ook de ambulancepost voor GGD Brabant-Zuidoost. In dit prachtige gebied komen de rivieren de Dommel en de Tongelreep samen.


In het park kunt u heerlijk wandelen door de natuur, maar het park biedt ook diverse recreatiemogelijkheden. Heb je met veel zorg een route samengesteld? Dan is het zeker de moeite waard om deze te bewaren.


Eindhoven is een van de groenste steden van Nederland. Als Premium-lid kun je meer dan drie eigen routes opslaan, wel zo. Je kunt er midgetgolfen en een terrasje pikken.


De midgetgolf-baan bestaat uit holes, verspreid over de aangelegde tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts